Prodej komerční nemovitosti, Španělsko, Costa Adeje, 65 m2

Španělsko, Costa Adeje

7 560 000 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

Tento nádherný a prostorný apartmán vás nadchne. Nachází se v populárním komplexu Orlando v Costa Adeje, jen pár minut chůze od pláže, oceánu a hlavní promenády. Apartmán má celkovou plochu 65 m2, zahrnující 1 velkou ložnici s vestavěnými skříněmi, moderní koupelnu s sprchovým koutem, plně vybavenou kuchyni a světlý obývací pokoj s přímým vstupem na velkou terasu s posezením a ohromujícím výhledem na oceán a do samotného komplexu. Tento apartmán je nabízen již kompletně vybavený. Měsíční komunitní poplatky činí přibližně 100 EUR.

Komplex Orlando se nachází ve výborné lokalitě v samém srdci Costa Adeje, podél dálnice, a vše, co budete potřebovat, je doslova na dosah ruky. V okolí najdete mnoho restaurací, obchodů a krásné pláže, jako jsou Faabé a La Pinta. Navíc jste v blízkosti atrakcí jako Aqualand, Siam Park a nákupních center Gran Sur, Faabe Plaza a Siam Mall. V rámci komplexu můžete využívat 3 společné bazény a privátní fitness centrum. Parkování je zdarma.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
7 560 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Španělsko, Costa Adeje
ID
19065
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kateřina Knotková

Kateřina Knotková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu