Prodej skladu, Hrádek, 300 m2

Hrádek

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hrádku

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Nabízíme na prodej prostorný rovinatý pozemek (uzavřený dvůr) o výměře 1.361 m2 s připojenými inž. sítěmi (elektřina, obecní voda a kanalizace), schovaný v původní zástavbě v Hrádku u Sušice 4 km. Na pozemku stojí jiná stavba „bývalý špejchar“, ve které je v přední části v nájmu provozovna „vazačství květin Levandule“.
Podle platného územního plánu obce Hrádek, je pozemek určený k výstavbě – BŘ bydlení venkovské s možností řemeslné výroby (Území bydlení ve spojení s užitkovým využitím zahrad a možností chovu zvířectva. Některá doplňující zařízení obchodní a výrobní. Jedná se o plochy s původní venkovskými uzavřenými dvory.). Lze zastavět 40%, 20% zpevněné plochy a 40 % zeleně. Možné stavby: rodinný dům; provozovny drobné řemeslné výroby jako např.: truhlářství, kadeřnictví, zámečnictví, autodílna, apod..; prodejny do 100 m2; stáje, občerstvení do 50 m2; ubytování do 25 lůžek; fit centrum; ordinace; garáže...
Popis: jednoduchá stavba bývalého špejcharu (sýpka na obilí) s čp. 127, ve které je v přízemí u silnice vybudovaná provozovna vazačství květin se zázemím (WC, umyv.) s uzavřeným dvorem s dvojím vjezdem.
Elektřina: 220/380 V;
Voda a odpad: obecní řad;
Pozemek celkem: 1.361 m2. Rozměry: délka cca 63 m x šířka cca 21 m;
Zastavěná plocha a nádvoří (špejchar - st.p.č. 160; čp. 127): 493 m2;
Ostatní plocha (dvůr - p.č. 1379): 868 m2;
Uzavřený dvůr s dvojím vjezdem.
Díky velikosti pozemku a dvojímu vjezdu/přístupu z obecní cesty, lze uvažovat o rozdělení pozemků geometr. plánem na dvě samostatné části o výměře 655 m2 (horní část se špejcharem a horním vjezdem) a 706 m2 (spodní část se spodním vjezdem).
Obec Hrádek (2x obchod, hospůdka U Píny, OÚ s poštou a knihovnou, MŠ a ZŠ, skvělé BUSové a vlakové spojení do Sušice a Klatov, dětské a fotbalové hřiště, hotel s restaurací, wellnessem vč. bazénu i pro veřejnost, advanture golf...).
Nutno vidět!

Parametry nemovitosti

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 1. 2024
Adresa
Hrádek
ID
S2403
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
493 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jakš - reality s.r.o.

Jakš - reality s.r.o.

náměstí Svobody 50, Sušice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Hrádku (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu