Pronájem kanceláře, Olomouc, Hodolanská, 110 m2

Hodolanská, Olomouc, Hodolany

24 700 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie, včetně provize)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k nemovitosti

Nabízíme pronájem členěných kancelářských prostor v Olomouci, konkrétně v městské části Hodolany na adrese Hodolanská ulice. Reprezentativní prostory o rozloze 110m2 se nacházejí ve 2. patře zrekonstruované cihlové budovy. Součástí kancelářského prostoru jsou také 3 parkovací místa před budovou.

K dispozici jsou dva moderní klimatizované kancelářské prostory vybavené základním kancelářským nábytkem. Prostory spojuje prostorná chodba, a k dispozici je rovněž kuchyňka s kuchyňskou linkou, sprchovým koutem a toalety. Kuchyňská linka obsahuje myčku nádobí a menší lednici. Klimatizační jednotky lze ovládat prostřednictvím aplikace. Optický kabel zajišťuje stabilní internetové připojení. Prostory jsou propojeny s pultem centrální ochrany. Po domluvě s majitelem je možné pronajmout i část skladového prostoru v přízemí budovy. Energie budou fakturovány na základě reálné spotřeby.

Kancelářské prostory se nacházejí v blízkosti vlakového nádraží s výborným napojením na městský obchvat. V okolí objektu se rovněž nachází obchodní galerie Bělidla. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou nájmů. Pro více informací nebo domluvu prohlídky kontaktujte, prosím, makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
24 700 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie, včetně provize
Aktualizováno
24. 1. 2024
Adresa
Hodolanská, Olomouc, Hodolany
ID
02300
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
110 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jaroslav Vojta

Jaroslav Vojta

Legionářská 1319/10, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Sítař

Petr Sítař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu