Prodej rodinného domu, Mimoň, Široká, 189 m2 (ID: 3393641)

Široká, Mimoň

6 999 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 359 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Mimoni

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Rádi bychom Vám představili úchvatný rodinný dům nacházející se ve městě Mimoň, který máme v exkluzivním zastoupení. Tento dům, jehož původní stavba pochází z roku 1920, prošel nedávnou kompletní rekonstrukcí, čímž získal novou duši, která v sobě spojuje nezapomenutelnou historii s moderním komfortem.
Srdcem tohoto dvoupatrového domu je interiér, který je laděn do světlých a vkusných barev. Každý kout prostoru byl pečlivě promyšlen a díky citlivému zařízení vytváří tento dům útulnou a příjemnou atmosféru. Věříme, že se zde budete cítit jako doma okamžitě po vstupu.

Rekonstrukce se zaměřila na maximální pohodlí a úsporu energie. Dům je zateplený a vybaven tepelným čerpadlem, což zajišťuje po celý rok nízké provozní náklady. Nové rozvody elektřiny a odpadů zajišťují spolehlivý provoz, takže se nemusíte obávat žádných starostí. V celém domě jsou nová plastová okna s trojskly a v přízemí navíc i s předokenními roletami.
Dům disponuje dvěma moderně řešenými koupelnami, z nichž jedna je vybavena luxusní saunou, která vás bude hýčkat a poskytne zasloužený odpočinek po náročném dni. Pro milovníky slunečních paprsků a osvěžení je zde k dispozici zastřešená terasa a krytý venkovní bazén o velikosti 7x3m, s kamenným kobercem kolem něj. Tento malý ráj na zahradě Vám poskytne soukromí a příležitost ke společným chvílím s rodinou a přáteli.
Velikost zahrady činí celkem 427 m2 a v současné době zahrnuje nedodělané parkovací stání, které lze případně využít i jinak, například k vybudování garáže pro vaše vozidlo, nebo třeba jako prostor pro zahradní domek, kde si užijete klidného odpočinku, nebo tvůrčích aktivit.

Dům je aktuálně o dispozici jako 4+1, s podlahovou plochou včetně podkroví dosahující 189 m2. Pokud hledáte dům, který v sobě skrývá historii, ale zároveň nabízí moderní pohodlí, pak je tento kouzelný dům v Mimoně právě pro Vás! Dejte nám vědět, pokud máte zájem si tento jedinečný dům prohlédnout a zažít jeho kouzlo na vlastní kůži.
Jsme tu pro Vás a rádi Vám poskytneme veškeré informace, k dispozici je i náš finanční konzultant, který Vám může pomoci se zajištěním financování této nemovitosti.

Těšíme se na Váš zájem!

Parametry domu

Cena
6 999 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Široká, Mimoň
ID
00014
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
189 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
689 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Romana Pauš

Romana Pauš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mimoni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu