Prodej rodinného domu, Smečno, 106 m2

Smečno

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Smečně

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout výstavbu bungalovu o 2 bytových jednotkách z kvalitních keramických cihel Porotherm o dispozici 4+kk s terasou a parkovacím stáním.

Jakmile projdete zádveří, ocitnete se na chodbě, přes kterou vede vstup do jednotlivých pokojů, na samostatné WC a dále do koupelny, kde bude připravena vana, sprchový kout a další WC.

Celému prostoru vévodí velký obývací pokoj o rozloze 38 m2 s otevřenou kuchyní, jídelnou a se vstupem na terasu. Je zde dostatek prostoru pro celou rodinu a proto se stane ideálním místem pro společně strávené chvíle.

Ke každému domu bude připojeno tepelné čerpadlo, které se postará o snížení nákladů. O teplo v domě se Vám postará podlahové, teplovodní vytápění. A protože je bezpečnost důležitá, připravíme Vám do Vašeho nového domova i kamerový systém, který ochrání Váš majetek. Nabízíme i možnost napojit fotovoltaickou elektrárnu včetně panelů za nejlepší ceny na trhu.

Klient platí zálohu ve výši 10% jakmile bude platné stavební povolení.
Zbývající část 90% kupní ceny hradí po kolaudaci postaveného domu.
Samotná výstavba trvá 12 měsíců. Předpokládaný termín dokončení je léto/2025.


Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Smečno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
106 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
106 m2
Plocha nemovitosti
405 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Kateřina Kocmanová

Kateřina Kocmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Smečně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu