Prodej rodinného domu, Nový Hrozenkov, 114 m2 (ID: 3396672)

Nový Hrozenkov

8 599 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 980 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Novém Hrozenkově

Informace k domu

Představuji Vám ke koupi tento útulný rodinný dům v údolí Vsetínské Bečvy v obci Nový Hrozenkov. Dům s vzhledem poloroubené chalupy se nachází v klidné časti obce s názvem Brodská. Dispozice domu je 5+kk a díky své pozici a lokalitě je stvořený pro relax. Ať už v něm budete bydlet, nebo ho budete využívat pro víkendové útěky z města, v obou případech vám skvěle poslouží.

Zděná stavba o zastavěné ploše 84 m2 byla kolaudována v roce 2023 a splňuje veškeré moderní požadavky. Ve dvou podlažích na vás čeká celkem 5 pokojů a velmi příjemný bonus v podobě dvou koupelen. K domu náleží zahrada o celkové ploše 433 m2.

Užitná plocha domu 114 m2 je dispozičně perfektně využita a vaše rodina zde jistě najde nový domov. Velmi klidný a příjemný výhled je z terasy o ploše 19 m2, které je přístupná z obývacího pokoje v 1.NP.
Hlavním stavebním prvkem domu je zdivo PORFIX tl.400 mm s finální hladkou omítkou. Veškeré okenní výplně jsou plastové a střecha je pokryta kvalitní keramickou taškou TONDACH FIGARO.
První nadzemní podlaží je tvořeno prostorným obývacím pokojem s vybavenou kuchyňskou linkou včetně vestavných elektrospotřebičů, koupelnou osazenou vanou a umývadlem, technickou místností s toaletou, vstupní halou a samostatným pokojem. Po schodišti z jasanového dřeva vystoupáme do podkroví, kde najdeme tři samostatné pokoje, koupelnu se sprchovým koutem a další toaletou.

Vytápění celého domu je řešeno podlahovým teplovodním topením, které ohřívá elektrokotel s termostatem. Další a velmi příjemnou možností vytápění jsou keramická krbová kamna, která jsou umístěna v obývacím pokoji. Ohřev vody je zajištěn prostřednictvím elektrického bojleru o objemu 160 l, který je velmi šikovně instalován v technické místnosti. Veškeré interiérové dveře včetně zárubní jsou z masivního smrkového dřeva. Podlahy v 1.NP jsou vinylové v kombinaci s keramickou dlažbou a podkrovní podlahy pokrývá laminátová podlaha.
Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a přípojku el. energie. Užitkovou vodu lze čerpat z vlastní studny. K dispozici je také plynová přípojka, která je umístěna v přední opěrné zdi. Součástí vybavení je i technická stavba /zahradní domek/ a pergola s posezením za domem. Příjezd k domu je vydlážděn kamennou dlažbou a nabízí parkování pro 3 automobily.

Nový Hrozenkov je městys, který nabízí veškerou občanskou vybavenost a zároveň poskytuje ideální podmínky pro celoroční rekreaci. V létě láká k osvěžení vodní nádrž Balaton, která je vzdálená necelé 2 km od chalupy. V zimě je v okolí k dispozici několik lyžařských areálů jako např. Vranča, Karolínka nebo Kohútka.
Veškeré bohaté interiérové i exteriérové vybavení je součástí naší nabídkové ceny. Dům mohu doporučit všem zájemcům o krásné rodinné bydlení s dosahem přírody, ale také investorům, kteří poptávají nemovitost za účelem dalšího krátkodobého pronájmu.

Více informací Vám rád sdělím osobně nebo se prosím podívejte na web nemovitosti www.zdeneksupina.cz/dumhrozenkov. Těším se na společnou prohlídku.

Parametry domu

Cena
8 599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Nový Hrozenkov
ID
0083-NP04123
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
114 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
517 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Zdeněk Šupina

Zdeněk Šupina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Hrozenkově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu