Prodej chalupy, Kytlice, 430 m2 (ID: 3399850)

Kytlice

4 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 824 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kytlicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Vítejte v kouzelné chalupě, zasazené do malebného přírodního ráje nedaleko České Lípy!

Představujeme Vám unikátní rekreační středisko, které se proměnilo v půvabnou chalupu obklopenou rozlehlým pozemkem. Tato oáza klidu se nachází ve Falknově, malebné části obce Kytlice, v srdci Ústeckého kraje, nedaleko hranic s Německem a Polskem.

Na pozemku o rozloze 5 800 m² se rozkládá chalupa o ploše 430 m², která nabízí nejen útulné obytné prostory, ale také dvě malebné jeskyně a průzračný potůček. Do chalupy se dostanete dvěma vchody a objevíte zde také dva sklepy. Celkem nabízí 11 pokojů a čeká na rekonstrukci, která ji přivede k novému životu.

Dispozice:
Přízemí - 202,08 m2
První patro - cca 267,34 
Sklep 20,70
Sklep 24,24

Pouhých 4 km se nachází lyžařský areál Polevsko, který vás zimními radovánkami nadchne, a v létě se můžete ponořit do nádherného národního parku České Švýcarsko. V nedaleké Kytlici najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně prodejen potravin, pošty, restaurací a zastávek autobusu i vlaku. Pokud hledáte rozmanité aktivity, Nový Bor, vzdálený pouhých 7 km, nabízí široké spektrum možností pro zábavu a relaxaci, včetně sportovních zařízení, cyklostezek, koupání a turistiky. Lužické hory, ve kterých se Kytlice nachází, jsou taktéž rájem pro milovníky přírody.

Vzdálenost 7 km vás dělí od Pánské skály, která sloužila jako filmové kulisy pro natáčení kultovního filmu "Pyšná princezna" a samotná chalupa zde zazářila v roce 1964 ve snímku "Táto sežeň štěně".

Kupní cena: 4 999 000 Kč

Rádi Vám poskytneme více informací a osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Kytlice
ID
619
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
430 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
5800 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 74 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Kytlicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu