Prodej rodinného domu, Jesenice, Jabloňová, 240 m2

Jabloňová, Jesenice

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jesenici

Úklidové služby

Informace k domu

Nízkoenergetický dvoupodlažní rodinný dům, s upravenou rovinatou zahradou, která poskytuje naprosté soukromí, je situován v klidné a neprůjezdné ulici vyhledávané rezidenční lokality Prahy - západ, Jesenice. Oblast je známá svojí dobrou polohou, dostupností a i výbornou občanskou vybaveností.

Přízemí tvoří prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, posuvnými dveřmi je oddělená chodba, pokoj pro hosty, technická místnost, koupelna se sprchou a toaletou, prosklené zádveří a garáž pro dva automobily. V prvním patře se nachází galerie, hlavní ložnice, koupelna s vanou, šatník, dvě ložnice pro děti, pracovna a sauna se sprchou a toaletou. Dům disponuje podkrovím, které se využívá jako skladovací prostor.

Pohodlná kuchyň je vybavena kvalitními vestavěnými spotřebiči. Okna jsou dřevěná s izolačním dvojsklem a venkovními roletami na dálkové ovládání. Na podlahy byla použita kvalitní vysoce zátěžová plovoucí podlaha a dlažba. Podlahové topení je v celém domě. Vytápění a ohřev vody je zabezpečeno pomocí tepelného čerpadla voda - voda. V obývacím pokoji se nachází krb. Dům je napojen na vlastní studnu a vodovod. Nízká energetická náročnost a soběstačnost jsou velkým benefitem této nemovitosti. Roční náklady na energie jsou cca 28 000 Kč.

Dalším benefitem je prostorná rovinatá zahrada, která je ohraničena stromy a poskytuje naprosté soukromí. Zahrada je upravená - převážně travnatá. Na pozemku se nachází zahradní domek s malou dílnou i skleník na pěstování. Pohodlné parkování poskytuje prostorná garáž pro dvě auta a příjezdová cesta.

Dům je situován v klidné ulici populárního města Jesenice. Lokalita se vyznačuje výbornou občanskou vybaveností a skvělou dostupností do centra Prahy.

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Jabloňová, Jesenice
ID
230410
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1153 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ENGEL & VÖLKERS

ENGEL & VÖLKERS

Janáčkovo nábřeží 1101/23, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ievgenii Kolomiiets

Ievgenii Kolomiiets

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu