Prodej rodinného domu, Těrlicko, Vinohradská, 505 m2

Vinohradská, Těrlicko

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Těrlicku

Informace k domu

Nabídka prostorného rodinného domu s nádhernými výhledy na Beskydy a krajinu Moravské brány. Dům vytvořený přestavbou bývalé sýpky ze 16. století spolu s druhou budovou a stodolou obklopuje rozlehlý pozemek bez přímých sousedů. Usedlost na nádherném zeleném a naprosto klidném místě pod Babí horou nedaleko vodní nádrže Těrlicko je vhodná i jako penzion.
Jedná se o soubor dvou spojených domů a stodoly (garáže). Starší dům (bývalá sýpka) má v přízemí halu, kuchyni s jídelnou, obývací pokoj, 1 pokoj, koupelnu a samostatnou toaletu. Z obývacího pokoje vede vstup na zastřešenou terasu. V patře jsou 4 pokoje, koupelna a walk-in šatna. V suterénu s původními cihlovými klenbami jsou 2 chlazené vinné sklepy, vinárna s posezením a úložné prostory. Součástí domu je také letní kuchyň a krbem, která je kompletně uzavíratelná posuvnými okny. Vedle je venkovní udírna. Tento dům má velký vstup z příjezdové cesty s možností parkování hned u domu (cca 2-3 auta). Druhý dům (z 50. let 20. stol.), sloužící původně jako ubytovna, má také 3 nadzemní podlaží. V přízemí je fitness a wellness s bazénem, vířivkou, saunou a koupelnou, v 1. patře 3 samostatné pokoje s koupelnou a v podkroví se nachází pokoj s vlastní koupelnou. I tento dům se samostatným bočním vchodem je celý podsklepený, část slouží jako strojovna k bazénu a část jako úložný prostor a technická místnost. U domu se rozkládá velká oplocená okrasná zahrada zaručující dokonalé soukromí. Stodola poskytuje parkování až pro 20 aut, na pozemku je i psí bouda s výběhem.

Budovy byly od 90. let 20. století postupně rekonstruovány, střecha z kanadského šindele je z r. 2000, stodola má novou střechu (z r. 2022). Okna jsou plastová, podlahy laminátové a s keramickou dlažbou. Po celém domě je podlahové vytápění, teplo zajišťuje plynový kotel Vaillant a krb s průduchy do horního podlaží. Vstupní i interiérové dveře jsou dubové. V obývacím pokoji a sklepích je klimatizace, bazén je nerezový s protiproudem, nemovitost střeží zabezpečovací systém s čidly a kamerami. Zahradu udržuje závlahový systém napojený na studnu s užitkovou vodou.

Velmi tiché místo má ideální polohu na kraji vsi, na pozemky dále navazují už jen lesy a louky. Zároveň jde o místo výborně dostupné, téměř u domu je autobusová zastávka, autem se dá rychle najet na dálnici D48. Kompletní občanská vybavenost funguje v Českém Těšíně vzdáleném asi 5 minut jízdy. Okolí nabízí turistické i cyklistické trasy, blízko je rekreační oblast u q a oblíbená beskydská horská střediska, místo může být také vhodným výchozím bodem pro výlety do Polska a na Slovensko.

Užitná plocha 1 086 m2 (z toho interiér je 505 m2, 98 m2 terasy, 277 m2 garáž a 206 m2 sklepy), zastavěná plocha domu 304 m2 a 277 m2 garáže, zahrada 6 033 m2, pozemek celkem cca 6 614 m2.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Vinohradská, Těrlicko
ID
101695
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1086 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
505 m2
Plocha nemovitosti
6614 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Těrlicku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu