Prodej rodinného domu, Dolní Kounice, Antonínská, 125 m2

Antonínská, Dolní Kounice

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prémioví partneři v Dolních Kounicích

Informace k domu

Dobrý den, je mi ctí Vám nabídnout ke koupi hotovou novostavbu rodinného domu ve městě Dolní Kounice, dům se nachází na ulici Antonínská. Ulice Antonínská je slepá bez provozu aut. Chcete-li bydlet na opravdu klidném místě, tak tento dům je pro vás jako stvořený. Zahrada, pokoje a obývací pokoj jsou orientovány na jižní stranu. Z těchto pokojů je krásný výhled na řeku Jihlavu a do zeleně, kde již není možné stavět.

Technické údaje
dům je postaven z Porothermu o síle 30 cm, mezi domy je Porotherm o síle 2x25 cm. Zateplení je řešeno polystyrenem o síle 20 cm. Topení je v domě zajištěné tepelným čerpadlem v kombinaci s teplovodním podlahovým topením. Dům má přípravu na instalaci fotovoltaické elektrárny a má přípravu na klimatizaci.

Dispozice
dům je dispozičně řešený jako 4 + kk + garáž + technická místnost a dvě koupelny. Přístup na zahradu bude rovnou z obývacího pokoje přes terasu.

Vybavení domu
velkou výhodou je, že v domě zatím není instalována kuchyňská linka a tak toto celé bude ve vaší režii a přesně podle Vašich představ.

Parkování
pro dům jsou dvě parkovací místa. Jedno parkovací místo je v garáži a druhé parkovací místo je před domem.

Město Dolní Kounice
leží na spojnici měst Ivančice a Pohořelice asi 20 km jihozápadně od Brna. Město leží v údolí řeky Jihlavy. Dolní Kounice mají nyní 2 342 obyvatel a nabízí veškerou občanskou vybavenost ( škola, školka, restaurace, pošta, lékaři, sportoviště ) v obci opravdu nechybí nic pro spokojenost Vás a případně Vašich dětí.

V případě zájmu o prohlídku jsem Vám k dispozici

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Antonínská, Dolní Kounice
ID
37520
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
164 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Moudrý

Jan Moudrý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Kounicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu