Prodej rodinného domu, Všetaty, Vinice, 360 m2

Vinice, Všetaty

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Všetatech

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej jedinečného rodinného domu o užitné ploše 360 m2 a dispozici 5+kk na vlastním pozemku o výměře 243 m2 se zahradou o výměře 959 m2. První nadzemní podlaží je v podstatě velkorysé zázemí domu. Nachází se zde garáž, sauna, technické a skladové místnosti. Dominantou dalšího podlaží je rozlehlá dvouúrovňová obývací hala s krbem, na kterou navazuje prostorný kuchyňský kout. Dále se zde nachází koupelna, samostatná toaleta, spíž, prádelna a předsíň (šatna). Z předsíně a kuchyně je vstup na prostornou terasu s krásným výhledem do okolí. V podkroví jsou dvě ložnice se společným balkonem, další ložnice a pokoj, hala a chodba. Podlahová krytina obytných místností je z keramických dlaždic (obývací hala, kuchyně, chodba v patře), v pokojích je položena plovoucí podlaha a koberce. V dalších místnostech domu je položena keramická dlažba. Terasa je pokryta mrazuvzdornou keramickou dlažbou. Podlahové vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem instalovaným v září 2023. Zdrojem ohřevu teplé vody je elektrický bojler.
Dům je napojen na tlakovou kanalizaci, obecní vodovod a elektřinu (240 V a 400 V).
Nemovitost se nachází na okraji obce Všetaty v klidném prostředí s nádherným výhledem do krajiny. Kolem domu se nachází okrasná zahrada s venkovním bazénem. Nemovitost poskytuje absolutní soukromí.
O skvělé atmosféře bydlení v tomto domě se přesvědčíte během prohlídky nemovitosti po dohodě s makléřem, kde Vám budou rovněž poskytnuty další informace.
Všetaty se nacházejí třináct kilometrů jihovýchodně od Mělníka a 30 km severně od Prahy. Městys má velice dobrou občanskou vybavenost – MŠ, ZŠ, obchody, restaurace, poštu, lékárnu, sportoviště. Dostupnost Prahy autem za 35 minut, velmi dobré vlakové a autobusové spojení.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vinice, Všetaty
ID
0061-NP02492
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
243 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you II

Kolbenova 942/38a, Praha, Vysočany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Taraba

Mgr. Jiří Taraba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Všetatech (okr. Mělník)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu