Prodej rodinného domu, Kněževes, Nad Mostem, 152 m2 (ID: 3406167)

Nad Mostem, Kněževes

11 780 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 140 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kněževsi

Úklidové služby

Informace k domu

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej rodinného domu na okraji obce Kněževes v bezprostřední blízkosti hlavního města.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji dvoupatrový rodinný dům, který byl zkolaudován v roce 2009.

Tento cihlový dům leží v klidné slepé ulici a nabízí bydlení o dispozici 5+1. V jeho přízemí se nachází skutečně prostorný obývací pokoj, ze kterého je veden vstup přes francouzské dveře na zahradu náležící k domu. Dále je zde k dispozici neprůchozí ložnice, samostatná kuchyně a koupelna s WC. Přímý vstup do zahrady je také možný z kuchyně.

V patře se pak rozléhají tři samostatné a neprůchozí pokoje, koupelna s WC a šatna. Jsou zde také připraveny rozvody pro druhou kuchyni a případný jídelní prostor. K jednomu z pokojů náleží balkon orientovaný do zahrady.

V roce 2020 byla na domě realizována nová fasáda. V celém domě jsou instalována dřevěná protihluková okna. K dispozici jsou kompletní inženýrské sítě, a to obecní vodovod, veřejná kanalizace, plyn a elektřina. Na pozemku se pak nachází vlastní studna.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kombinovaný kotel, sekundárním zdrojem tepla jsou krbová kamna. Na pozemku je umístěna menší stavba, která může být využívána jako skladovací prostor. K dispozici je v domě také menší půdní prostor.

Parkovací stání se nachází přímo na oploceném pozemku u domu. K domu náleží rozlehlá zahrada, která je plná vzrostlých stromů a poskytuje tak pocit soukromí a prostor pro trávení volného času a relaxaci. Na zahradě je vybudováno menší jezírko, a spoustu práce Vám ušetří nainstalovaný zavlažovací systém.

V obci je k dispozici kompletní občanská vybavenost, a to především mateřská a základní škola, prodejna potravin, restaurace, kulturní dům a obecní knihovna. Pro trávení volného času je možné využít místní dětské hřiště a sportoviště.
V blízkosti obce leží oblíbený zábavný park Majaland a Dinosauria Museum.

V místním kulturním domě je možné využít některé z řady nabízených sportovních aktivit. Obec žije bohatým kulturním životem a je zde pořádáno mnoho společenských a kulturních akcí. V okolí se nachází nespočet atraktivních výletních lokalit, naučných stezek a cyklostezek.

Komfortní dopravní dostupnost je zajišťována pravidelnými autobusovými a vlakovými spoji. Autem se dostanete na nejbližší stanici metra pohodlně do 15 minut.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Prostorná nemovitost s efektivní dispozicí
2) Novostavba z roku 2009
3) Rozlehlá zahrada

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry domu

Cena
11 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Nad Mostem, Kněževes
ID
KNA02
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
152 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
405 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kněževsi (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu