Prodej chalupy, Slavonice, 174 m2 (ID: 3406801)

Slavonice

13 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 289 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slavonicích

Informace k domu

Kamarád mně zavolal, jestli bych mu nepomohl prodat novostavbu chalupy se stodolou, která se má nacházet v Kadolci u renesančních Slavonic. Na to nešlo říci ne.
Ze Slavonic jedu po hlavní cestě. Navigace vesničku Kadolec ukazuje kousek od této silnice a trošku zaváhám - tady se má nacházet ten klenot? Jenže - pak z této "hlavní" cesty sjedu a hned po odbočení je mi jasné, že mířím na romantické místo. Očekávání roste. Během okamžiku se ocitám na návsi jak z počátku minulého století, kde poprvé vidím chalupu, kterou budu moct prodávat a pomyslím si, že není co řešit - je to totiž perfektní.
Nemovitost je jedním dílem oválné skládačky, která tvoří zároveň celou obec a zároveň náves - s kapličkou, třešní, zatravněným prostorem a rybníkem s drnovými břehy. Kejhaní hus ... to mně už prostě musíte věřit. Novostavba chalupy 4+kk (+ dvě koupelny, kotelna, spíž a malé půdičky pro vaše hravé dětičky) se stodolou, leží na pozemku, který má plochu 1679 m² (ZP = 152 m2) a na kterém, v jeho zadní části, stojí ponechané memento minulých časů ve formě neúplných obvodových zdí bývalé stavby, která nyní poskytne jak fantastické místo pro letní vysedávání, tak jednou třeba možnost dál budovat (je to stavební místo). V přední části stodoly naleznete garáž, v zadní části místnost, která slouží jako letní kuchyň/posezení - to vše s pochozí půdičkou. Vše podstatné vidíte na fotografiích/videu. Náladu jsem se pokusil vykreslit (mimochodem - audio stopa ve videu je natočena na zahradě za chalupou). Pokud budete mít zájem o technikálie (např. použité materiály) - napište mi prosím - obratem vám je zašlu.
Ještě dodám - chalupa má vlastní novou studnu na pitnou vodu, odpad je řešen jímkou a vytápění teplným čerpadlem (dopněno o kachlová kamna ve světnici). A okolí Kadolce?, Ha - velká nádhera - Česká Kanada, která nabízí neopakovatelnou atmosférou s vůní hub, lesních zákoutí s klidnými hladinami rybníků, malými potoky i kamennými velikány. Kvůli své nedávné historii, kdy jeho značná část tvořila pohraniční a zakázané pásmo se paradoxně podařilo zachovat prostředí, které přímo vybízí k odpočinku – pasivnímu i aktivnímu. Pro své nesporné přírodní hodnoty je atraktivní turistickou oblastí, avšak na rozdíl od podobných lokalit blíže velkým aglomeracím stojí stranou masivního zájmu turistů. Což je jednoznačnou devizou tohoto svým způsobem „Bohem zapomenutého“ kraje. Ve Slavonicích (5 km), Kadolec je jejich částí, naleznete nejen krásné pokoukání, ale také ochutnáte skvělou kávu, zmrzlinu od pána z Itálie, dobré pivo a také jídlo. Přijeďte.

Parametry domu

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Slavonice
ID
12341
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
174 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1679 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Nemox

Gorkého 66/17, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Jan Víšek

Jan Víšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Slavonicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu