Prodej rodinného domu, Velké Popovice, Malostranská, 350 m2 (ID: 3407759)

Malostranská, Velké Popovice

33 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 161 081 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Velkých Popovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji nízkoenergetický podsklepený rodinný dům 7+kk v komorním projektu Malostranská ve Velkých Popovicích. Projekt je krásně obklopen přírodou a nápaditě usazen do členitého terénu, čímž nabízí překrásné výhledy i soukromí. Jedná se o soubor čtyř rodinných domů, které mají jihozápadně orientované zahrady, velkorysé prostory s důrazem na dostatek denního světla, terasy a garáže pro dva vozy.
Architekt projektu Ing.arch. Pavel Fanta vytvořil moderní rodinné bydlení v přírodní oáze, s důrazem na nízké provozní náklady a ekologii.

RD 4 je podsklepený, rodinný dům s dispozicí 7+kk, o celkové podlahové ploše 350 m2 a s pozemkem o velikosti 1331 m2. V 1.NP se nachází prostorné zádveří s chodbou (21,5 m2), kde je počítáno s velkým prostorem na instalaci šatních skříní, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, technická místnost s tepelným čerpadlem, pracovna (19,9 m2), pokoj pro hosty (17,6 m2) a obývací pokoj s kuchyní (81,6 m2), který je krásně oddělený, využitím víceúrovňového prostoru v přízemí.
Z velkorysého prosvětleného obývacího pokoje a kuchyně je vstup na terasu i zahradu domu. Pěkným detailem a dominantou tohoto prostoru je prosklený roh, který přechází z obývací části do kuchyně a zajišťuje vstup na terasu (41,5 m2).

V 2.NP je hlavní ložnice (23,4 m2) s koupelnou, která nabízí volně stojící vanu, sprchový kout, toaletu (7,7 m2) a samostatnou šatnu (6,4 m2). Dále dvě velké ložnice, které mají vstup na balkon, pracovna (20,5 m2), koupelna (9,4 m2) , samostatná toaleta, chodba (22,5 m2), která má také vstup na balkon a možnost příjemného posezení.

V 1.PP je garáž pro dvě vozidla (38,5 m2), komora, prostorná chodba se schodištěm. V této podsklepené části budou mít budoucí majitelé možnost si vybudovat např. wellness, fitness nebo třeba dílnu.

Dům je cihlový - obvodové zdivo Porotherm, podkladní betonová deska, stropní železobetonová deska, střešní železobetonová monolitická deska, střešní krytina z PVC folie zasypaná kačírkem.
Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem vzduch - voda, podlahové vytápění, dřevěná okna s trojsklem a s přípravou pro předokenní žaluzie. Ve všech obytných místnostech klimatizační jednotky. Vjezdová posuvná brána na dálkové ovládání, el. ovládaná garážová vrata. Ve standardu domu je fotovoltaická elektrárna na střeše domu. Na zahradě domu bude vybudovaný suchý polder, který bude dotvářet terénní modelaci pozemku a jeho výhodou je atraktivita i bez vody.

Obec Velké Popovice leží v okrese Praha-východ, necelých 18 km od Prahy. Obrovskou výhodou
obce je její blízkost dálnice D1, na kterou se napojíte po pouhých třech kilometrech jízdy autem.
Veřejnou dopravu zajišťuje autobusová linka končící na metru C Opatov, nebo jedoucí do nedalekých Strančic, kde navazuje na vlakový spoj směřující na Hlavní nádraží v Praze.

Parametry domu

Cena
33 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Malostranská, Velké Popovice
ID
PO-4
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
350 m2
Plocha nemovitosti
1331 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Romana Čermáková

Romana Čermáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Popovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu