Prodej bytu 2+kk, Bechyně, Široká, 78 m2

Široká, Bechyně

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bechyni

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji bytovou jednotku o užitné ploše 77,98 m2, která se nachází v činžovním zděném domě po precizní kompletní rekonstrukci v roce 2022 a nachází se v samotném centru krásného lázeňského města Bechyně.

Mezonetová bytová jednotka se nachází ve 3. patře a má tuto dispozici: vstupní chodba, pokoj s kuchyňským koutem včetně nové kuchyňské linky na míru s vestavnými spotřebiči zn. Candy : lednicí s mrazákem, myčkou, troubou, indukční deskou a digestoří, koupelna s vanou a toaletou, masivní schodiště do podkroví, kde se nachází pokoj. V 1.PP se nachází sklepní kóje o výměře 2 m2 , úklidová místnost a technické zázemí.

Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 282 m2, zastavěná plocha činní 186 m2, užitná plocha 559 m2, v zadní části pozemku se nachází uzavřený dvorek o výměře 96 m2. V domě se nachází 8 bytových jednotek, 1 garáž a má celkem 5 podlaží. K dispozici zbývají pouze 4 bytové jednotky.

Měsíční náklady v celkové výši 4.468,-Kč + elektřina (včetně fondu oprav ve výši 1.558,-Kč).

Dům je vytápěn plynovým kotlem, který se nachází v suterénu domu včetně samostatných měřidel v každé bytové jednotce. Je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Každá bytová jednotka má vlastní vodoměr a elektroměr.

Možnost parkování přímo před domem.

Dům je umístěn v historickém centru krásného lázeňského města Bechyně s bohatou občanskou vybaveností, např. mateřská škola, základní škola, lékař, pošta, vlakové a autobusové nádraží, obchody, restaurace, kavárna, cukrárna a lázně.

Vzhledem k umístění domu se jedná o velmi výhodnou investici, byt lze nejen užívat k trvalému bydlení, ale také pronajímat nejen dlouhodobě, ale také krátkodobě.

Cena je již včetně 12 % DPH.

Jihočeské město Bechyně leží v malebné lesnaté krajině na soutoku řeky Lužnice a říčky Smutné, cca 20 km od Tábora. Řeka Lužnice pomalu teče v hluboce zaříznutém údolí a na skalách dominuje františkánský klášter s poutním kostelem a renesanční zámek. V okolí Bechyně najdou milovníci turistiky lokality s dobře značenými stezkami jak pro pěší, tak pro cykloturisty.

Tento byt lze financovat hypotečním úvěrem. Zájemcům v rámci našich služeb nabízíme výhodné financování vytvořené na míru pro tuto nemovitost.

Pro bližší informace a nahlédnutí do kompletní projektové dokumentace prosím volejte makléře.

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Široká, Bechyně
ID
332022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Petra Smetanová

Petra Smetanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Bechyni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu