Prodej rodinného domu, Drahelčice, Úhonická, 118 m2 (ID: 3409343)

Úhonická, Drahelčice

13 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 62 669 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Drahelčicích

Úklidové služby

Informace k domu

Konkrétní podmínky šijeme na míru každému klientovi, dle jeho situace a preferencí.

Nová výstavba energeticky velmi úsporných domů v Drahelčicích v přímém sousedství obce Rudná, pouhých 10 minut autem do Prahy na metro Zličín. V projektu Za Panským rybníkem nabízíme moderní domy z cihelného zdiva o dispozici 5+kk s podlahovou plochou 118 m2 a samostatnou garáží o velikosti 25,6 m2. V 1. etapě nabízíme 12 domů na pozemcích o velikosti 264 - 403 m2.

Klademe důraz na kvalitu, energetickou úspornost a s tím spojené nízké provozní náklady. Ekonomické vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem s podlahovým topením. Dům obsahuje i přípravy na případné vylepšení žití jako jsou rozvody na předokenní žaluzie, příprava na lokální rekuperace, průchody pro fotovoltaiku aj. Ve standardu lze vybírat z pestré nabídky obkladů, dlažeb, sanitární keramiky, dveří a podlahových krytin.

Na úrovni 1.NP je umístěno zázemí domu, tvořené technickou místností, samostatným WC a obytným prostorem s integrovaným kuchyňským koutem. V přízemí je dále oddělená pracovna, která může sloužit i jako další pokoj. Z obytného prostoru je přes francouzská okna přímý vstup na venkovní terasu. V zahradě je zakopaná nádrž na dešťovou vodu, kterou můžete využít na zalévání. Ve druhém nadzemním podlaží jsou dva dětské pokoje, ložnice a koupelna s vanou i sprchovým koutem. Domy disponují uzavřenou garáží, jejíž dostatečné rozměry umožňují využití rovněž pro skladování zahradního nábytku, nářadí, cyklistických kol a jiného sportovního vybavení.

V dosahu krátké pěší chůze je nová mateřská školka, která je součástí nově budovaného multifunkčního centra, kde vznikne i základní škola. Obec je spojena s Prahou autobusovou linkou, která končí Na Zličíně.
Cena platná do 31. března 2024.

Parametry domu

Cena
13 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Úhonická, Drahelčice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
143 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
118 m2
Plocha nemovitosti
370 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Michal Muller

Michal Muller

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drahelčicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu