Prodej rodinného domu, Drahelčice, Husova, 103 m2 (ID: 3482262)

Husova, Drahelčice

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje právní servis i provizi RK)

Prémioví partneři v Drahelčicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exklusivně nabízíme dvoupodlažní koncový řadový dům v nové zástavbě obce Drahelčice u Rudné se zahradou o výměře 224 m².
Jedná se o moderní cihlový dům zkolaudovaný v roce 2014 se sedlovou střechou a půdou, kde je prostor pro další místnost.
Dům má praktickou 4kk dispozici splňující současné požadavky rodinné bydlení. V přízemí se z předsíně dostanete na samostatnou toaletu a do větší technické místnosti, která se zároveň využívá pro uložení věcí. Na prostorný světlý obývací pokoj navazuje kuchyňský kout zařízený kuchyňskou linkou na míru od firmy Katalpa. Z obývacího pokoje je přímý vstup na zastřešenou terasu s příjemným posezením.
Elegantním dřevěným schodištěm se dostanete do prvního patra, kde naleznete dva dětské pokoje zařízené vestavěnými skříněmi, koupelnu s vanou a dále ložnici se šatnou a s vlastní koupelnou vybavenou sprchovým koutem.
Zahradní domek, situovaný v zadní části odpočinkové zahrady, slouží jak pro uložení věcí, tak jako kutilská dílna.
Na vlastním pozemku před domem se nachází parkovací plocha pro 3 vozidla.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě, včetně optického internetu, teplo a ohřev vody zajišťuje plynový kotel Vailant. Elektronický zabezpečovací systém střeží nejen dům, ale i zahradní domek. Pro milovníky krbů, je v obývacím pokoji proveden příprava pro jeho instalaci.
V obci Drahelčice je mateřská školka, v plánu je výstavba základní školy, ostatní občanská vybavenost je v Rudné, která na Drahelčice prakticky navazuje. Do Prahy je to pouhých 10 minut, dá se tak říci, že se jedná o nabídku ideálního rodinného bydlení v klidném místě obklopené přírodou v těsném dosahu hlavního města.

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje právní servis i provizi RK
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Husova, Drahelčice
ID
0201-NP02681
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
103 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
289 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha, Podolí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. František Truhlář

Ing. František Truhlář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drahelčicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu