Prodej obchodního prostoru, Šumperk, Lužickosrbská, 1500 m2

Lužickosrbská, Šumperk

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Podnikatelská výzva a to zajimá investice s velkým potenciálem z hlediska vlastní dispozice objektu, s výbornou polohou na jedné z nejlukrativnějších zón města Šumperk.

Jedná se o prodej komerční víceúčelové nemovitosti nacházející se v historické části města, na ulici Lužickosrbská, vedoucí jako jedna z hlavních ulic na nám. Míru k radnici. Lokalita je charakteristická veškerou občanskou vybaveností.

Předmětná nemovitost je polořadová, zděná budova tvořena třemi vzájemně propojenými měšťanskými domy se dvěma vchody a třemi nadzemními podlažími.

Celková výměra užitné plochy prodávané nemovitosti činí velkorysých 1.817m2. Objekt nabízí velkorysé obchodní a komerční prostory s variabilními dispozicemi ( využití jako sídlo firmy, dům služeb, lékařský dům, administrativní budova, nájemní byty, obchodní prostory hotel apod.)

Konstrukčně se jedná o zděnou masívní budovu s valbovou střechou. Umístění ve svažitém terénu umožnilo vybudování podzemního podlaží ve dvou úrovních ukrývající rozmanitý prostor. Dále jsou zde dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. V podzemních podlažích jsou skladové prostory, strojovna vzduchotechniky a plynová kotelna.

V 1.NP jsou umístěny dva hlavní vstupy do budovy, chodba, schodišťový prostor, prodejna, sklady a sociální zařízení pro zaměstnatce. Ve 2.NP: chodba, schodišťový prostor, prodejna a sklady. Ve 3.NP: chodba, původní kancelářské prostory jsou přebudovány na bytové jednotky (zkolaudováno). Všechna podlaží jsou propojena nákladním výtahem.

Vytápění budovy je ústřední, teplovodní s plynový kotlem. Ohřev vody zajištují el. bojlery.. Elektroinstalace 220 a 380V.

Celkově se jedná o velice udržovaný dům s průběžnými opravami. Současný stav nemovitosti umožňuje užívání či pronájem bez nutnosti větší investice (celá nemovitost je pronajata).

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi sdělíme podrobnější informace o nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Lužickosrbská, Šumperk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1500 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Šumperku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu