Prodej komerční nemovitosti, Loučná nad Desnou, 200 m2 (ID: 3410252)

Loučná nad Desnou

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi!!)

Prémioví partneři v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Výjimečná investice do objektů v nádherném prostředí a žádané lokalitě.

Pro milovníky nejen zimních sportů máme jedinečnou příležitost koupě chat v turisticky oblíbené lokaci Kouty nad Desnou. Prodej zahrnuje 3 objekty, tudíž lze kombinovat vlastní pobyt s pronájmem ostatních dvou objektů. Dva objekty mají k dispozici po 3 apartmánech a jeden po 2 apartmánech. Dohromady tedy bude budoucím majitelům po rekonstrukci sloužit 8 apartmánů. Objekty jsou přístupné jak z horní, tak ze spodní cesty. Okolo objektů se nacházejí vzrostlé stromy. Jedná se o exkluzivní místo s nádherným výhledem na stále ještě zalesněnou krajinu.
Jedna chata je již v započaté demolici, kde je nyní odstraněna střecha objektu. Další objekty potřebují renovaci společných prostor jako jsou sprchy a WC.

Objekty jsou napojeny na společnou studnu a veřejnou elektřinu. Odpady jsou napojeny na jímku. Jejich orientace je převážně na jih.
Celková podlahová plocha objektů činí cca 200 m2, včetně příslušenství.

Kouty nad Desnou jsou součást obce Loučná nad Desnou v okrese Šumperk v Olomouckém kraji. V Koutech se nachází největší lyžařský areál na Moravě s jedinou šestisedačkovou lanovkou v České republice (celková plocha sjezdovek 25 ha). Obec je díky dostupnosti vlakem častým východiskem pro turistické výlety na vrchol Dlouhých strání, v jehož úpatí leží, a k prohlídkám přilehlé přečerpávací elektrárny. Kouty nad Desnou jsou známé spíše zástavbou horských chat, které jsou hojně využívány k rekreaci pro návštěvníky Ski areálů a okolních zajímavostí, mezi které neodmyslitelně patří Vřesová studánka, Červená hora nebo Švýcárna. V obci Loučná se nachází ZŠ a MŠ, lékaři, lékárna, pošta, nákupní centrum, penziony a restaurace. Správní centrum oblasti pak tvoří město Šumperk vzdálené 20 minut jízdy autem.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Parametry nemovitosti

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi!!
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Loučná nad Desnou
ID
191223RoV
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
200 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAJOVSKÝ reality

Kpt. Jaroše 157/5, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Infolinka RK

Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Loučné nad Desnou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu