Prodej vily, Zdiby, U Cihelny, 424 m2

U Cihelny, Zdiby

35 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 166 800 Kč /za měsíc

(+ poplatky: žádné)

Prémioví partneři v Zdibech

Úklidové služby

Informace k domu

Nadstandardně vybavená prostorná vila 7+kk se zahradou k prodeji. Vila nabízí klidné rodinné bydlení v dosahu zeleně a zároveň pohodlné spojení do centra hlavního města. V přízemí domu je prostorný obývací pokoj s krbem, vybavená kuchyň (indukční deska, myčka, lednice s výrobníkem ledu, trouba, mikrovlná trouba), společenská místnost s kulečníkem, ložnice pro hosty a koupelna. Z obývacího pokoje a kuchyně lze vyjít přímo na zahradu. V prvním patře vily jsou velkoryse řešené pokoje s vlastním balkonem, koupelnou a šatnou. V suterénu domu je vybavené fitness a wellness (vířivka, solárium, finská sauna, infra sauna, koupelna). Mimořádně prostorná garáž pojme až 6 automobilů a je propojená přímo s domem. Celá domácnost disponuje SMART ovládáním, klimatizace je samozřejmostí. 


Udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a biotopem zajišťuje dostatek soukromí pro odpočinek. Unikátem je přírodní jezírko vhodné ke koupání, které spojuje výhody klasického bazénu a okrasné vodní plochy. Při čištění vody se využívá filtračních schopností vodních rostlin a není tedy nutné chemické čištění jako u zahradního bazénu. K dispozici je také venkovní posezení se zahradní kuchyní a grilem. Vila se nachází ve velmi klidné, neprůjezdné ulici U Cihelny v obci Zdiby vzdálené 13 km od Prahy. V centru obce je umístěn obecní úřad, škola, mateřská škola, hasičská zbrojnice, sokolovna, fotbalové hřiště a barokní kostel Povýšení sv. Kříže. V obci jsou k dispozici také restaurace, kavárna, koupaliště a další.

Parametry domu

Cena
35 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ poplatky: žádné
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
U Cihelny, Zdiby
ID
521519
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
424 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1010 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Zdibech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu