Pronájem bytu 4+kk, Karlovy Vary, Petřín, 117 m2 (ID: 3415458)

Petřín, Karlovy Vary

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Tento nádherný byt 4+kk o velikosti 117,3 m2 se nachází ve 2.NP cihlového domu Na Vyhlídce v Karlových Varech. Disponuje prostornou kuchyní vyrobenou na zakázku z MDF materiálu v lehkém provensálském stylu zařízenou kvalitními elektrospotřebiči s jídelním koutem a obývacím pokojem. Dále třemi stylově vybavenými ložnicemi, koupelnou, toaletou, šatnou s úložnými prostory a technickou místností. Dále k bytu náleží sklep o velikosti 11 m2.
Byt se nabízí bez zařízení.
Byt prošel v roce 2016 celkovou rozsáhlou rekonstrukcí. Celá dispozice bytu byla změněna, aby poskytla čtyřčlenné rodině soukromí a komfort. Stěny a příčky byly osekány na cihly, vznikla zde izolační vrstva, stejně jako podlahy byly zpevněny a odhlučněny. Veškeré rozvody vody, odpadů a elektřiny jsou nově vybudovány. Vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem. Podlahové topení je rozvedeno na chodbě, v koupelně a na toaletě, kde je položen mramor. Prostorná koupelna, kde najdete rohovou vanu, dvě umyvadla, bidet, nadstandardně veliký sprchový kout, včetně toalety je též obložena italským mramorem. Toaleta s pisoárem je umístěna samostatně. V hlavní obytné místnosti a v pokojích jsou zabudovány radiátory a podlahové konvektory s kombinací dřevěné dubové plovoucí podlahy. Stropy o výšce 3,30 m zdobí sádrové rozety a stropní lišty. V neposlední řadě jsou zde vyrobené na míru dřevěná okna a dveře s obložením a s fasetami, které dodávají bytu vzdušnost.
Pohled z kuchyně směřuje přes francouzské okno na západní stranu do vnitrobloku, okna ložnic směřují na jih do okolní bytové zástavby.
Byt se nachází přímo nad kolonádou, kam se dostanete pěší chůzí během pěti minut. Veškerá občanská vybavenost je v pěší vzdálenosti, přesto je tato lokalita klidná.
Měsíční nájemné činí 20 000,- Kč, vratná kauce 20 000,- Kč, provize RK 20 000,- Kč, měsíční zálohy za služby (vodné a stočné, veřejné osvětlení, svoz odpadu) činí 2 142,- Kč. Energie (elektřina, plyn) si nájemník uzavírá na své jméno.
Pokud máte zájem o prohlídku tohoto nádherného bytu, ráda vás provedu.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103580.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Petřín, Karlovy Vary
ID
N103580
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
106 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
117 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KARLOVY VARY

Dr. Davida Bechera 903/19, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Bc. Petra Vajnerová

Bc. Petra Vajnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu