Prodej bytu 2+kk, Žihle - Nový Dvůr, 66 m2 (ID: 3417960)

Žihle, Nový Dvůr

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Žihli

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme prodej exkluzivních bytů po rekonstrukci v lokalitě Nový Dvůr, část obce Žihle. Momentálně máme v nabídce poslední dva luxusní byty s dispozicemi 2+kk o podlahových plochách 56 m² (mezonetový) a 66 m² (s možností využití jako 2+1). Tyto byty jsou ideální jak pro investici, tak pro trvalé bydlení. Každý byt disponuje prostornou terasou s úchvatným výhledem na Černý rybník či okolní lesy. V oploceném areálu najdete parkovací stání pro každý byt, dále společné posezení u kamenného grilu, dětské hřiště a bohatě zelenou společnou zahradu s možností sportovního vyžití pro celou rodinu. Navíc, ve spodní části domu se nachází centrální sklep pro uložení věcí, jako jsou kočárky, kola či lyže. Dům je navržen s důrazem na vkus a splňuje veškeré standardy moderního bydlení. O bezpečí Vašeho majetku se spolehlivě postará zabezpečovací systém - ochrana proti vniknutí a požáru. Vytápění je ekologicky zajištěno tepelným čerpadlem a voda je z vlastní studny s dostatečnou hloubkou. Měsíční náklady spojené s užíváním jsou tak velmi nízké. Z každého bytu, je úchvatný výhled na okolní přírodu včetně Černého rybníka a okolních lesů. Dům se nachází v blízkosti nedaleké pstruhové řeky Střela, Kapucínských skal a dalších historických míst jako například klášter Plasy. Lokalita je klidná, vyhledávaná a dobře dostupná, ideální pro rekreaci i trvalé bydlení.
V Žihli a nedalekých Kralovicích či Plasích, najdete veškerou občanskou vybavenost včetně obchodů, lékařů, restaurací, škol a dalších služeb, zastávka BUS - 500m.

Stavba domu je kompletně dokončena včetně fasády, zbývají pouze finální terénní úpravy.
Pokud máte zájem o osobní prohlídku či další informace, neváhejte mě kontaktovat na uvedeném telefonním čísle. Tuto jedinečnou nabídku vám vřele doporučuji! Ev. číslo: 31109.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Žihle, Nový Dvůr
ID
31109
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
66 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
66 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
122 kWh/m2 za rok
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Štěpánka Pourová - Realitní makléřka

Štěpánka Pourová - Realitní makléřka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Žihli?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu