Prodej pozemku pro bydlení, Tismice, 1186 m2 (ID: 3420123)

Tismice

4 744 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 609 Kč /za měsíc

(Včetně provize právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny)

Prémioví partneři v Tismicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Výhodná investice! Exklusivně nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Tismice, okr. Kolín, o výměře 1.186 m2, určený pro výstavbu rodinného domu (dle územního plánu možno i ubytovacího zařízení do 20 lůžek), který bude prodán včetně vlastní kanalizační přípojky v ceně, vodovodní přípojky v ceně a přípojky elektřiny. Pozemek je vzdálen 3 km od Českého Brodu, 9 km od Úval, 15 km od Říčan a 20 km od Prahy.

K pozemku pro výstavbu rodinného domu o velikosti 1.186 m2, získá kupující ZDARMA podíl o velikosti 1/3 na soukromé příjezdové parcele pro pouze zde bydlící rezidenty, s rozlohou 349 m2. Prodávaný pozemek je zahrnut v územním plánu pro výstavbu rodinného domu venkovského charakteru, ale také pro stavbu ubytovacího zařízení, do 20 lůžek. Jeho zastavěnost je 40 %, je obdélníkového charakteru, zbavený všech porostů a nachází se v klidné části obce, ve slepé ulici. V obci je OÚ, MŠ. Pozemek možno financovat hypotéčním úvěrem, který vám zdarma zprostředkujeme a rádi vyřídíme.

Parametry pozemku

Cena
4 744 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Tismice
ID
452/4497
Plocha nemovitosti
1186 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Amazing Reality s.r.o.

Rumunská 1798/1, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Helembai

Pavel Helembai

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tismicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu