Prodej rodinného domu, Hrádek - Čermná, Puchverk, 55 m2

Puchverk, Hrádek, Čermná

2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hrádku

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme prodej strážního domku na polosamotě v obci Puchverk, v údolí říčky Ostružné (též někdy Pstružná), leží mezi obcemi Hrádek u Sušice – Kolinec,- asi 9 km od Sušice. Strážní domek z r. 1887 vystavěn ruku v ruce s výstavbou železnice,- napříč času a díky pečlivosti dobrých rukou je zachován v úplném suchu a ve výborné kondici. Dům je z větší části zděný pro obytné účely, malá dřevěná část slouží pro technické využití. Dům stojí na žulových základech a je odizolován stavebním asfaltovým pásem, celý po rekonstrukci: nové elektroinstalace, vodoinstalace, odpadní vody (5let), izolace půdního stropu (20cm vata, zateplení OSB izolačními deskami) a nová neosazená okna vekra připravena k výměně. Dům o zastavěné ploše 76m2, s obytnou plochou cca 55m2, s celkovou plochou pozemku je 906 m2, obklopuje zahrada (810 m2) a všudypřítomný lesní porost. Jediným společníkem je motoráček projíždějící údolím, to vše umocňuje klid, harmonii a příjemnou atmosféru, tzv. Genius loci - ducha tohoto místa v předhůří Šumavy.
Vnitřní dispozice 1+1 přízemí: zádveří, chodba, kuchyně s rekonstruovanou modřínovou podlahou, kamny na TP; koupelna s vanou, umyvadlem, boilerem připojením k pračce a WC. Dále samostatný pokoj s plovoucí podlahou. Z kuchyně je vstup do sklepních prostor (cca15m2) a z předsíně do půdního prostoru a technického prostoru. K domu bude předána veškerá dokumentace, stavební povolení na přístavbu a nástavbu domu.
Stavení je připojeno k el. síti 230/400V, vytápění je řešeno kamny na TP, voda je čerpána z vlastní vrtané studny (hl. 24m) zavedena do domu, odpad sveden do jímky. Na pozemku se dále nachází samostatně stojící dřevěná chatka (10 let) se zavedenou el. na betonovém základě, nové dřevníky, plechová kolna na nářadí; vybudovaná zahradní sprcha s vytápěním, ohřevem teplé vody přes karmu (na PB) a umyvadlem; kopaná studna z r. 1887 vykládaná kamenem (hl.7m) - využívá se spíše na zavlažování celé zahrady a kaskádovité záhonky. Krajina plná krásných zákoutí, památek a romantiky, ideální pro milovníky přírody. PENB se nevztahuje k této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 2. 2024
Adresa
Puchverk, Hrádek, Čermná
ID
D288
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
76 m2
Podlahová plocha
55 m2
Plocha nemovitosti
906 m2
Plocha zahrady
810 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Jaroslav Staněk

Jaroslav Staněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrádku (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu