Prodej rodinného domu, Rakovice, 180 m2

Rakovice

4 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 590 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rakovicích

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji venkovskou usedlost s rozsáhlou zahradou v obci Rakovice. Původní dům pochází ze 17. století a prošel částečnou rekonstrukcí. První podlaží domu je dispozičně řešeno jako 2+1, nabízí prostornou kuchyni s obytným pokojem, ložnici, pokoj a koupelnu. Podkroví je nevyužité s přivedenou elektřinou, odpadem a vodou a skýtá tak možnost půdní vestavby a rozšíření obytných prostor dle vlastních představ nových majitelů. Koupelna je zařízena vanou a toaletou.
Při rekonstrukci byla nově rozvedena elektřina, voda je v plastu, byla vyměněna okna - špaletová, podlahy jsou dřevěné a půdovky. V domě je rozvedeno topení, bez radiátorů, lze připojit plyn do domu, momentálně se k vytápění používají tuhá paliva. Dům je částečně podsklepený, sklep je o výměře cca 4 m2. Na pozemku se nachází přístavek o výměře cca 55 m2, který může sloužit jako garáž či dílna apod. Obec Rakovice spadá pod Čimelice, kde je i veškerá občanská vybavenost. Díky blízkosti nově vznikající dálnice bude mít vesnice perfektní dosažitelnost Prahy a Písku. Pro sjednání prohlídky mě kontaktujte.

Parametry domu

Cena
4 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Rakovice
ID
3022
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
1720 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RG Realitní kancelář s.r.o.

RG Realitní kancelář s.r.o.

Velké náměstí 27/19, Písek, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Olga Langrová

Olga Langrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rakovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu