Prodej rodinného domu, Probulov, 114 m2

Probulov

3 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 871 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Probulově

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji sympatický rodinný domek v Probulově.

Probulov je pěkná, malá vesnice v okrese Písek v Jihočeském kraj, do Prahy je to cca 85 km a do Písku pohodlně dojedete za slabou půl hodinu. Přes to, že se dům nachází ve středu obce, nemusíte se bát, že zde nebude klid. Naopak, obec si žije poklidným a tichým tempem.

Dům je připraven k okamžitému užívání, prodáván je v případě zájmu vč. vnitřního vybavení.

Do domu se vstupuje přes uzavřený dvorek. Při vstupu do domu je zádveří a centrální chodba, všechny místnosti mají samostatný vstup.
Obývací pokoj je s okny do ulice, jsou zde umístěna krbová kamna s výměníkem. Kuchyně je s oknem orientovaným na pozemek za domem, je volně otevřená do chodby, v letních měsících tak oceníte téměř bezbariérovou komunikaci mezi domem a venkovními prostory. Další pokoj nyní slouží jako šatna. Ložnice má okna do dvora. Koupelna je s rohovou vanou a toaletou. Úložné prostory najdete ve skladu, který je částečně využíván jako kotelna.

K domu náleží pozemek vedle domu, který je nyní využíván jako přístřešek pro auta.

V domě můžete topit ústředním kotlem na TP (pelety), elektrickým kotlem nebo využít krbová kamna. Voda je do domu zavedena obecní i z obecní studny. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, pouze toaleta je vedena do jímky.

Okolí nabízí širokou škálu volnočasového vyžití. Nedaleko je autokemp Velký Vír v krásné krajině břehu Orlického jezera nedaleko zámku Orlík, kde jsou pláže na koupání, rybaření, vodní sporty. Koupaliště se třemi bazény, tenisovými kurty a restaurací se nachází na Zvíkově, který je vzdálen jen několik minut jízdy autem nebo na kole. Pro milovníky historie jsou na dosah vyhledávané turistické cíle. Na své si v této lokalitě přijdou jak rybáři, cyklisté.

Parametry domu

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Probulov
ID
J10103
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
114 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
114 m2
Plocha nemovitosti
254 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Probulově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu