Prodej rodinného domu, Trhové Sviny, Nové město, 155 m2 (ID: 3423304)

Nové město, Trhové Sviny

7 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 030 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Trhových Svinech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům s možností vybudování půdní vestavby v Trhových Svinech.
Dům má celkovou užitnou plochu 155 m2 a má dva byty, garáž a velikou zahradu.

První byt v přízemí má dispozici velkého 2 kk a je po rekonstrukci. Nachází se zde prostorná kuchyně s jídelním koutem spojená s obývacím pokojem, ložnice, dvě koupelny s WC a má podlahové vytápění tepelným čerpadlem. Jako druhý zdroj tepla jsou v obývacím pokoji krbová kamna.

Druhý byt v patře má dispozici 3+1 a je po částečné rekonstrukci řešen jako třípokojový byt se samostatnou kuchyní a koupelnou s WC. Vytápění je řešeno krbovými kamny.

K domu patří zahrada o rozloze 776 m2, na které se nachází zděná garáž s dílnou/skladem, altán, krb na grilování, skleník a dostatek prostoru pro zahrádkaření a drobné hospodaření.

Nemovitost je vhodná pro bydlení vícegenerační rodiny, pro bydlení a podnikání nebo jako investiční příležitost.
V blízkosti domu je oblíbený Velký rybník, který slouží ke koupání a také k chovu ryb. Travnatá pláž je doplněna molem a brouzdalištěm pro děti. U rybníka v létě najdete stánek s občerstvením
Trhové Sviny leží 19 km jihovýchodně od Českých Budějovic na soutoku Farského a Svinenského potoka. Žije zde přibližně 5500 obyvatel. Historické jádro je městskou památkovou zónou. Ve městě se nalézá jedna základní škola, Gymnázium, střední odborná škola, základní škola praktická a střední odborné učiliště. Ve městě je rozšířená občanská vybavenost, Městský úřad s rozšířenou působností, dostupná zdravotní péče, bohatý kulturní život a dostatečná síť obchodů a služeb.

Doporučujeme osobní prohlídku.
Kontaktujte makléře zakázky pro více informací.
Půdorysy a výměry ploch jsou pouze orientační a zaokrouhlované, PENB vyhotovené podle nejnovější vyhlášky č. 264/2020 Sb.

Parametry domu

Cena
7 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Nové město, Trhové Sviny
ID
0020-NP08180
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
976 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Hodina

Ing. Miroslav Hodina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trhových Svinech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu