Prodej zemědělské usedlosti, Budišov nad Budišovkou - Guntramovice, 140 m2

Budišov nad Budišovkou, Guntramovice

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Budišově nad Budišovkou

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům se stodolou v obci Guntramovice.
Jedná se o bývalý statek - dům o velikosti 2+1 s velkou komorou a v zadní části domu místo na topení (tuhá paliva) a bývalé stáje.
Přes dvůr na vlastním pozemku je velká stodola. Tato velkorysá stodola s garáží, poskytuje mnoho možností pro skladování, dílnu nebo další prostor využitý dle vlastního uvážení.
U domu a přes cestu jsou přilehlé pozemky a to zahrada, trvalý travní porost a sad vše součtem přes 5tis. m2. Ideální pro pěstování plodin, zahradničení, chov zvířat atd. Tyto pozemky je možno koupit jako celek s domem nebo dle domluvy bez vybraných pozemků.
Dům je připojen na elektřinu, má vlastní studnu která je připojena na rozvod domu, dále je zde žumpa a možnost vaření pomocí propanbutanové láhve.
Jedná se klidnou vesnickou lokalitu s přístupem k přírodě. Celá oblast je vyhledávaným rekreačním místem pro obyvatele Opavska a Ostravska. V Guntramovicích je velké množství rekreačních chalup a nově postavených chat. Jsou zde příznivé podmínky pro pěší turistiku, běžky a cykloturistiku. Mezi Dolními a Horními Guntramovicemi je v zimním období v provozu lyžařský vlek.
Doporučuji osobní prohlídku. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Budišov nad Budišovkou, Guntramovice
ID
129150
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
213 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
273 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
5518 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Individuální
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Dagmar Kunzová

Dagmar Kunzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Budišově nad Budišovkou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu