Prodej bytu 3+1, Přerov - Přerov I-Město, Kozlovská, 71 m2 (ID: 3425366)

Kozlovská, Přerov I-Město

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(Byt lze převést do osobního vlastnictví)

Prémioví partneři v Přerově

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme prodej bytu o dispozici 3+1 na ulici Kozlovská v Přerově. Byt se nachází v cihlovém bytovém domě ve 4.NP bez výtahu. Celková plocha bytu je 70,8 m2. K bytu náleží sklepní kóje.

Z chodby se dostanete do tří neprůchozích pokojů, koupelny a samostatného WC. Okna z kuchyně a obývacího pokoje jsou směřována na sever. Ložnice a pokoj s balkonem mají okna na jih. Obývací pokoj má užitnou ploch 21,7 m2. Ložnice má 11,5 m2 a pokoj s balkonem má 12 m2.

Byt je v původním udržovaném stavu, elektřina v bytě je v mědi. Topení a ohřev vody v bytě je centrální, na radiátorech jsou instalovány měřiče tepla. Podlahy v bytě jsou z linolea. V obývacím pokoji jsou podlahy renovované, ve zbytku bytu jsou původní. V koupelně je vana. Okna v bytě jsou plastová.

Byt je v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního, přičemž nesplacená anuita činí 20.000 Kč. Platby do fondu oprav činí 1412 Kč měsíčně a příspěvek na správu domu činí 300 Kč. Celkové náklady na byt včetně topení, vodného a stočného a ohřevu teplé vody jsou do 5.000 Kč měsíčně.

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost a možnost sportovního vyžití v okolí řeky Bečvy. Z Přerova je dobrá dostupnost do 25 km vzdálené Olomouce. Zastávka MHD je 100 metrů od domu. Budeme se na Vás těšit při prohlídce bytu.

Parametry bytu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Byt lze převést do osobního vlastnictví
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Kozlovská, Přerov I-Město
ID
886
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Patro
4. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo CM reality

CM reality

Poděbradovo nám. 980/11, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 139 lidí

Prodejce

Ing. Jakub Adamec

Ing. Jakub Adamec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Přerově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu