Prodej rodinného domu, Rokycany, K Huti, 66 m2 (ID: 3428770)

K Huti, Rokycany - Borek

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Rokycanech – Borku. Jednopatrový zděný dům má dispozici 3+kk s podlahovou plochou 66 m². Na obytnou část navazuje hospodářská část (kotelna, sklad, dílna a přístřešek na auto), přičemž celková zastavěná plocha objektu činí 160 m². Nad celým přízemím je k dispozici otevřená půda s pochozí podlahou.

Dům je určen k rekonstrukci, základní nosné konstrukce jsou v pořádku. Krov je až na pár míst zachovalý, krytina spíše na výměnu. Zdivo smíšené (kámen, cihla, nepálená cihla). Podlahové krytiny dlažba a plovoucí podlahy. Vytápění zajišťují krbová kamna a elektrický přímotop. K dispozici je i plynový kotel s rozvody po domě (v současné době nevyužíváno). Voda z vlastní studny – k dispozici je i městský vodovod v komunikaci před domem, na který je možné se napojit. Odpady jsou svedeny do obecní kanalizace. Přípojka elektřiny 230/400V, přípojka plynu, ohřev vody elektrickým bojlerem.

Původní chalupa pochází zřejmě z doby před 1. světovou válkou a byla postupně v průběhu let upravována. V posledních letech proběhla zejména výměna všech oken za plastová, realizována vestavba koupelny a upravena uliční fasáda.

Celková plocha pozemku činí 1.027 m², přičemž část pozemku (zhruba 500 m²) je značně svažitá a v současné době zarostlá – po zkultivování by mohla být i tato část pozemku minimálně zčásti využitelná.

Na pozemku se dále nalézá samostatná zděná kůlna a klenutý sklípek ve stráni.

Přístup na pozemek je z obecní komunikace. Jedná se klidnou lokalitu blízko centra Rokycan a nájezdu na dálnici D5. Autobusová zastávka zhruba 150 m od domu. V Rokycanech veškerá občanská vybavenost včetně několika supermarketů, škol základních i středních, nemocnice, dále bazén, koupaliště, zimní stadion, obchody, restaurace, mnoho pracovních příležitostí.

Financování hypotékou je možné. V případě zájmu s jejím vyřízením rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
K Huti, Rokycany - Borek
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
66 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1027 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pro-nemovitosti Kraus

Malé náměstí 122, Rokycany, Střed

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

JUDr. Michal Kraus

JUDr. Michal Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rokycanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu