Prodej rodinného domu, Svitavy, Kapitána Jaroše, 90 m2 (ID: 3429457)

Kapitána Jaroše, Svitavy - Lány

2 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Svitavách

Informace k domu

Nabízím k prodeji rodinný dům o aktuální dispozici 3+1 s možností rozšíření obytné plochy o podkroví a případně i navazující stodolu. Aktuální podlahová plocha bytu je přibližně 90 m2, navazující prostory 80 m2.

Středem domu vede chodba, kterou se vzchází do zahrady přes navazující prostor dílny. Po levé straně se nachází obývací pokoj a na konci chodby malá ložnice. Po pravé straně vstup do kuchyně a následně koupelny a druhé větší ložnice.

Dům má plastová okna, přední část je zateplena. Vytápění centrálním plynovým kotlem. Napojeno na elektřinu, kanalizaci a veřejný vodovod. Střecha plechová.

Za domem je malá zahrádka s pergolou a dále navazuje větší zahrada s ovocnými stromy. Předzahrádka zajišťuje dostatečný odstup od silnice. Celková plocha pozemku 657 m2.

Město Svitavy disponuje veškerou občanskou vybaveností.

Parametry domu

Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kapitána Jaroše, Svitavy - Lány
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
657 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 178 lidí

Prodejce

Andrea Hlinková

Andrea Hlinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svitavách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu