Prodej rodinného domu, Dlouhá Lhota, 153 m2 (ID: 3429987)

Dlouhá Lhota

12 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 001 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dlouhé Lhotě

Úklidové služby

Informace k domu

Naše společnost Vám exkluzivně nabízí krásný rodinný dům s dispozici 4+kk/garáž na pozemku o celkové rozloze 834m² v obci Dlouhá Lhota (13 km od Ml. Boleslavi - 10 min jízdy autem), dobrá dostupnost na dálnici D10 (Praha 36min, Liberec 30min). Jedná se o přízemní zateplený cihlový dům (Ytong 37,5) typu bungalov o celkové zastavěné ploše 179m² (podlahová plocha domu 153m²+ 26m² garáž). Celý dům je zcela bezbariérový, dostatečně zateplen, střešní krytinu tvoří betonové tašky Bramac, kompletně oplocen, k dispozici pojezdová vrata na pozemek a do garáže s dálkovým ovládáním. Velkou výhodou je krajní umístění nemovitosti a tím zaručený absolutní klid a soukromí. Dispozice domu: vstupní zádveří, koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatné wc. Dominantou domu je elegantní obývací pokoj s kachlovými kamny, francouzským oknem se vstupem na zastřešenou terasu, posezení v obývacím pokoji si zpříjemníte u baru, který je součástí kuchyňské linky. Dále v domě naleznete ložnici, dětský pokoj a pracovnu. Na obývací pokoj navazuje prostorná technická místnost a garáž s čelním vjezdem a zadním výstupem na zahradu. Dům je napojen na obecní vodovod, odpady svedeny do veřejné kanalizace, vytápění domu a ohřev vody zajišťuje elektro kotel (dá se vyměnit za tepelné čerpadlo). Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlaha ve všech pokojích, v koupelně a na WC je položena keramická dlažba. V obci Dlouhá Lhota naleznete částečnou občanskou vybavenost – MŠ, obchod, dále v blízkosti domu k dispozici sportovní a kulturní vyžití, obchod, restaurace, ZŠ je ve vedlejší obci Březno.
Nemovitost je ideální k trvalému bydlení, nebo jako rekreační objekt, jedná se o vstupní bránu do Českého ráje, obec protíná cyklostezka.
Dům je k ihned dispozici a není právně zatížen.
Doporučuji prohlídku, která je po dohodě možná i o víkendu.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N99855.

Parametry domu

Cena
12 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Dlouhá Lhota
ID
N99855
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
179 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
834 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Mgr. Tereza Klierová

Mgr. Tereza Klierová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dlouhé Lhotě (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu