Prodej rodinného domu, Choťánky, 135 m2 (ID: 3430853)

Choťánky

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Choťánkách

Úklidové služby

Informace k domu

Rozhodli jsme se vytvořit místo, kde nebudete chtít jen žít, prostor ve kterém je dost místa pro zábavu, pohyb, kulturu i odpočinek, zkrátka místo na kterém najdete klid a soustředění, ale i společnost stejně smýšlejících lidí. V souladu s tímto konceptem vznikají ve spolupráci a našimi architekty stavby, které respektují požadavky svých obyvatel.

Prodej novostavby rodinného domu v klidové části obce Choťánky, okres Nymburk, Středočeský kraj v s pěkným výhledem do širokého okolí, nedaleko Národní přírodní rezervace PP Louky u Choťánek. Dům o velikosti 5+kk, užitnou plochou 135 m2, a pozemkem o výměře 680 m2.

Dispozice domu v přízemí vstupní hala, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou (s výstupem na terasu), pracovna, praktická komora, šatna, koupelna s WC. V prvním patře dva dětské pokoje, pracovna (nebo šatna), hlavní ložnice, koupelna s WC a sprchovým koutem, velká koupelna s WC bidetem velkou vanou sprchovým koutem a umyvadlem, technická místnost s výstupem na zahradu, s přípravou pro pračku a přípravou pro sušičku prádla, velký úložný prostor na pudě.

Dům je vytápěn podlahovým vytápěním.
V koupelnách: velkoformátové obklady a dlažby, odtokový žlábek ve sprše.
Lite podlahy, lepeny vinil (možnost výběru).
Podhledy: protipožární sádrokartonová konstrukce dvojitý zaklop.
Kvalitní okna (VEKA) trojsklo, příprava pro venkovní žaluzie.
Příprava pro zabezpečovací a kamerový systém.
Parkovací místo pro dvě – tři auta, chodníky kolem domu, terasa.

Lokalita Choťánek je vyhledávaná pro těsnou blízkost Pardubicím kde se nalézá kompletní občanská vybavenost a pěkná okolní příroda s možností cykloturistiky procházek nebo rybaření. Případná dostupnost do Prahy je komfortní, po dálnici jste za 20 minut v Horních Počernicích. Možnost nákupu OC Černý Most.

Případně další dotazy rádi zodpovíme telefonicky, emailem, nebo při Vaší osobní návštěvě této lokality.

Parametry domu

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Choťánky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
680 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Bydleterychle.cz

Václavské náměstí 831/21, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pokštefl Peter

Pokštefl Peter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Choťánkách?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu