Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Brněnská, 155 m2 (ID: 3432533)

Brněnská, Hradec Králové - Nový Hradec Králové

10 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 039 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Krásný rodinný dům ke kompletní rekonstrukci s velkou zahradou stojí na jednom z nejlepších míst Hradce Králové - Novém Hradci Králové.

Původní dispozici přízemí tvoří chodba, koupelna, kuchyně a dva samostatné pokoje. Celé druhé patro zabírá nevyužitá půda. Dům je částečně podsklepený a navazuje na něj technický přístavek, sklad a garáž.

Dům je určen ke kompletní rekonstrukci a nabízí tak nespočet možností využití a dispozic. Stavba je napojena na inženýrské sítě (elektřina, voda, možnost napojení na kanalizaci a plynovod přímo před domem). Zahrada má západní orientaci.

Tradiční, ale rozvíjející se rezidenční čtvrť Nového Hradce Králové nabízí kompletní občanskou vybavenost, klidné bydlení a snadnou dostupnost centra. Bezproblémové spojení do centra zajišťuje hned několik linek MHD z blízké zastávky. V blízkosti funguje mateřská a základní škola, lékárna, obchod s potravinami, pošta. Daleko není ani golfové hřiště v Roudničce. Nový Hradec Králové je oblíbeným cílem rekreačního vyžití, přilehlé lesy jsou protkané stezkami pro pěší, běžce i cyklisty.

Interiér 121 m2, půda 95 m2, sklep 7m2, pozemek 1 712 m2

Domluvte si prohlídku tohoto výjimečného domu ještě dnes!

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Parametry domu

Cena
10 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Brněnská, Hradec Králové - Nový Hradec Králové
ID
22-002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1712 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VPI REAL ESTATE

Masarykovo nábřeží 250/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4186 lidí

Prodejce

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu