Prodej rodinného domu, Brandýsek, Nad Vodojemem, 160 m2 (ID: 3434546)

Nad Vodojemem, Brandýsek

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc

(V rámci provize bude uhrazen také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva., včetně poplatků, včetně provize, včetně právního ser)

Prémioví partneři v Brandýsku

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízím vám ke koupi rodinný dům o dispozici 4+kk v obci Brandýsek, konkrétně v ul. Nad Vodojemem.

Jedná se o samostatně stojící přízemní dům s garáží, který byl zkolaudován v roce 2020. Užitná plocha domu činí 160 m2, celková výměra pozemku je 716 m2.

Konstrukce stavby je cihlová. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno elektrickým podlahovým topením prostřednictvím odporových topných kabelů, potřebnou teplotu v každé místnosti si jednoduše nastavíte pomocí dotykového termostatu, který lze ovládat také přes mobilní aplikaci. Teplou vodu zajistí elektrický bojler o objemu 240 l, v technické místnosti je navíc umístěn ještě i menší bojler s objemem 20 l sloužící pouze pro ohřev vody v kuchyni, oba ohřívače jsou značky DRAŽICE.

Krytina podlah je v kombinaci vinylu a keramické dlažby. V domě je chytré osvětlení od Phillips HUE v kombinaci se světly značky ELGO. Okna a vstupní dveře jsou od českého výrobce H&M s použitím německého profilového systému Kömmerling. Žaluzie a rolety od společnosti CLIMAX, garážová vrata ALUTECH, vše lze ovládat prostřednictvím mobilní aplikace. Střecha je sedlová a pokryta pálenou taškou TONDACH. Vybavení na fotografiích není součástí kupní ceny.

Na pozemku je možné využít venkovní terasu o výměře 40 m2, která je přístupna z domu. Dále také dřevěný domek pro úschovu nářadí či zahradního nábytku. K zalévání zahrady slouží retenční nádrž na dešťovou vodu o velikosti 10 m³.

V Brandýsku naleznete základní i mateřskou školu, lékárnu, zdravotnické zařízení, poštu i obchody se smíšeným zbožím. Do obce vedou silnice III. třídy. Po dálnici D7 vedoucí na okraji území obce se za přibližně 20 minut dostanete do Metropole Zličín. Více se dozvíte také na hlavních stránkách obce (brandysek.cz).

Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz, dále také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva a samozřejmostí je převod energií.

Mohu vám pomoci i se získáním férového financování s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Další informace k nemovitosti vám rád sdělím na uvedeném telefonním čísle nebo při osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V rámci provize bude uhrazen také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva., včetně poplatků, včetně provize, včetně právního ser
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Nad Vodojemem, Brandýsek
ID
00042
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
716 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brandýsku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu