Prodej rodinného domu, Kroměříž, Jabloňová, 297 m2 (ID: 3435933)

Jabloňová, Kroměříž

10 875 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 827 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kroměříži

Informace k domu

Nabízíme úchvatný řadový dům na ulici Jabloňová v Kroměříži. Tento prostorný dům o dispozici 6+1 s dvěma garážemi a dvěma sklepy je ideálním místem pro vaši rodinu. Obytná zóna poskytuje klid a pohodlí pro vaše bydlení.
Celková užitná plocha domu dosahuje 297 m2, což zaručuje dostatek prostoru pro vaše potřeby a zájmy. Na zahradě o rozloze 130 m2 najdete relaxaci a zábavu zároveň. Odpočinete u bazénu a užijete si večery v příjemné atmosféře pergoly.
Dům byl kolaudován v roce 1998, je v bezvadném stavu. Elektrická instalace je moderní, zajišťující bezproblémové a spolehlivé užívání. Vytápění plynovým kotlem je efektivní a úsporné. Pro romantické chvíle si můžete zapálit krb na dřevo a vytvořit si tak útulnou atmosféru.
Dům je částečně vybaven, což vám umožní uplatnit vlastní nápady a představy.
Jednou z velkých výhod je zadní branka ze zahrady, která vás zavede na veřejný pozemek, nedaleko od polí a luk. Tím získáte nejen klid a soukromí, ale i možnost vychutnávat si krásnou okolní přírodu.
Pokud hledáte klidné a prostorné bydlení s bazénem v Kroměříži, tento dům je ideální volbou.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti vam velmi rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento pozemek vhodný právě pro vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
10 875 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Jabloňová, Kroměříž
ID
0155
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
297 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
318 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Žaneta Handlová

Žaneta Handlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu