Prodej bytu 1+1, Písek, Jablonského, 41 m2

Jablonského, Písek - Pražské Předměstí

2 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 106 Kč /za měsíc

(poplatky a služby 4.000,- Kč měsíčně)

Prémioví partneři v Písku

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rekonstruovaný byt o dispozici 1+1 a výměře podlahové plochy 41,41 m2, který se nachází ve 3. patře osmipodlažního panelového bytového domu s novým výtahem v ulici Jablonského v Písku. Příslušenstvím bytu je balkon o výměře 3,9 m2 a laťový sklep o výměře 2,27 m2 v suterénu domu. Byt je situovaný na západní stranu do vnitrobloku sídliště, kde se nachází park a dětské hřiště. Byt prošel rekonstrukcí (nová plastová okna, nová koupelna, nové podlahy, nová elektřina). Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou včetně elektrické trouby, varné desky a digestoře. V koupelně je prostorný sprchový kout, toaleta je samostatná. Vytápění a ohřev vody je zajištěn dálkově z teplárny. I bez zateplení domu jsou zde nízké provozní náklady.
Dům se nachází na okraji sídliště Portyč, v těsné blízkosti domu je řeka Otava, samoobsluha, park, nedaleko je pak autobusová zastávka a také centrum města. Před domem je velké parkoviště s dostatkem parkovacích míst.

Parametry bytu

Cena
2 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
poplatky a služby 4.000,- Kč měsíčně
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Jablonského, Písek - Pražské Předměstí
ID
3028
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
47 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
41 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RG Realitní kancelář s.r.o.

RG Realitní kancelář s.r.o.

Velké náměstí 27/19, Písek, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Petr Valentík

Petr Valentík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Písku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu