Prodej rodinného domu, Kraslice, Wolkerova, 120 m2 (ID: 3438643)

Wolkerova, Kraslice

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kraslicích

Informace k domu

Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem rozlehlé nemovitosti v oblíbené lokalitě Kraslic. Tento cihlový dům je ideálním projektem pro ty, kteří hledají nemovitost k vlastnímu upravení a přizpůsobení podle svých představ.

Klíčové vlastnosti:
Plocha pozemku je 825 m² z čehož je 123 m² zastavěných budovou. Pozemek s krásnou zahradou, vybavenou venkovním krbem, dřevníkem a kotcem pro milovníky psů.
Stavba je dvoupodlažní cihlová s podsklepením.
Přízemí má zrhuba 70 m², první patro zhruba 50 m² a podsklepení o velikosti 60 m², včetně garáže s vjezdem šířky 2,33 m.
Technické vybavení: Připojení na veškeré inženýrské sítě (veřejná kanalizace, elektřina 220V/380V, obecní vodovod, plynové vedení), centrální domovní kotel a krb pro ty, kdo hledají pohodlí a útulnost.
Exteriér: Krásná zastřešená terasa, která slibuje příjemné chvíle odpočinku a pohody.
Nemovitost je vhodná ke kompletní rekonstrukci, což vám dává jedinečnou možnost přetvořit ji přesně podle vašich představ a potřeb. Ať už jste rodina hledající svůj nový domov nebo investor hledající projekt s potenciálem, tento dům představuje výjimečnou příležitost.

Nenechte si ujít šanci na realizaci vašeho snu o bydlení v klidné a žádané lokalitě. Kontaktujte nás dnes pro více informací nebo domluvení prohlídky a objevte vše, co tento domov nabízí.

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Wolkerova, Kraslice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
825 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MJ Realitní s.r.o.

třída Edvarda Beneše 1526/78, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Vojtěch Zigmund

Vojtěch Zigmund

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kraslicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu