Prodej rodinného domu, Těrlicko, Beskydská, 240 m2 (ID: 3438660)

Beskydská, Těrlicko

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Těrlicku

Informace k domu

Nabízíme vám rodinný dům dispozice 4+1 s garáží na ulici Beskydská, Horní Těrlicko. Nabízený dům stojí na pozemku o celkové výměře 613 m2, včetně zastavěné plochy 131 m2. Dům je zděné konstrukce, postaven z tvárnic v 80 letech. Střecha domu je rovná, střešní krytina lepenka. Dům je napojen na vodovodní řad. Dešťová i splašková voda je svedena do veřejné kanalizace. Vytápění i ohřev vody je řešen pomocí plynového kotle. V roce 2008 proběhla v domě výměna oken za plastová s dvojsklem. Přístup k domu je zajištěn po asfaltové obecní komunikaci.
Dům má výbornou dispozici. V přížemí domu najdeme zádvěří, prostornou vstupní halu, technickou místnost, prádelnu, WC, skladovací místnost, prostornou garáž a vstup do sklepa.
Schodištěm přístupné patro má čtvercovou spojovací předsíň se samostatnými vstupy do 4 pokojů a kuchyně, která plynule navazuje na obývací pokoj. Najdeme zde také větší koupelnu, samostatné WC a dlouhý nadstřešený balkón, přístupný ze dvou pokojů.
U domu je vybudováno rovněž kryté stání pro automobil, za domem kryté posezení a samostatně stojící kůlna na nářadí.
Pozemek u domu je rovinatý a okolní zástavba je tvořena převážně rodinnými domy.
Velmi žádaná a klidná lokalita s dobrou dopravní dostupností. Dům je možno po drobných úpravách užívat ihned, případně provést větší rekonstrukci a upravit si jej dle vlastních představ. Možno upravit i na dvougenerační dům s bezbariérovým přízemím domu.
Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Beskydská, Těrlicko
ID
240029/RC
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
613 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FAVORIT REAL rekonstrukce

Poděbradova 1239/43, Ostrava, Moravská Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 145 lidí

Prodejce

René Čermák

René Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Těrlicku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu