Prodej rodinného domu, Kokořín, 506 m2 (ID: 3439515)

Kokořín

11 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 188 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kokoříně

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej historického statku v srdci Kokořínska. Kouzlem této nemovitosti je možnost vlastního bydlení, podnikání nebo spojení obou variant. V domě je kompletně vybavená stylová kavárna, cukrárna i restaurace U koně, jež představuje ručně vyrobený kůň Můzaikus, jakožto dominanta zahrady v souladu s celkovou atmosférou statku a jeho geniem loci. Objekt přímo vyzývá k využití potenciálu pro dovybudování butikového typu ubytování, které připomíná domov. Hotelový provoz je vhodný jednak díky své strategické poloze v centru Kokořína, tak i z hlediska kapacity užitných ploch. Pokoje v tomto typu hotelu mají individuální úpravu, která jim dává jedinečný, neotřelý vzhled. Butikové hotely vytvářejí viditelné i cítěné rozdíly mezi nimi a běžným ubytováním. U koně je projektem, kde jde o to, načerpat pozitivní energii, zastavit se a odpočívat, cítit se jako doma. V domě je dobové depozitum stacionáře. Ubytovací kapacita lze rozšířit ve druhém podlaží na 4-8 apartmánů, které mohou posloužit i jako denní stacionář pro zdravotní pobyty, či domov pro seniory nebo koncept relaxace bez ratolestí. První podlaží lze využít jako zázemí pro společenské události, bohaté portfolio fotografií z takovýchto se nachází na webové stránce U koně.

Dům je dvoupodlažní. Lze využít jako vícegenerační. V přízemí je kavárna se dvěma prostory pro posezení, kuchyní, skladem potravin, přípravnou zákusků a kanceláří, koupelnou a toaletami, chodbou a technickou místností na peletový kotel.

V prvním patře je situovaný byt současných majitelů o dispozici 5+1 s výměrou 143 m2 + 47 m2 dalšího půdního prostoru. Nad tímto patrem je ještě rozsáhlá neobytná půda.

K dispozici dále stodola, rozčleněná na více místností, nyní slouží jako sklad nápojů, zahradní techniky, nábytku, v další části je dílna. Dřevěný domek před stodolou slouží jako šatna a toaleta pro brigádníky či zaměstnance.

Užitné plochy činí celkem: 1. NP 184 m2; 2.NP 190 m2; stodola: 112 m2; domek pro zaměstnance 20 m2. Celkem: 506 m2. Pozemek:1.667 m2, zastavěná plocha 474 m2; zahrada 1.162 m2; terasa s posezením 31 m2.

Jímka o výměře 16 m3. Pro navnímání celé atmosféry je třeba osobní prohlídka.

Parametry domu

Cena
11 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Kokořín
ID
34
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
506 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
506 m2
Plocha nemovitosti
1667 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Kristýna Ishihara

Kristýna Ishihara

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kokoříně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu