Prodej rodinného domu, Vidnava, Pivovarská, 100 m2 (ID: 3442141)

Pivovarská, Vidnava

790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 765 Kč /za měsíc

(Cena k jednání - nabídněte!)

Prémioví partneři v Vidnavě

Informace k domu

Realitní kancelář Jesenická realitní v zastoupení majitele nabízí k prodeji bytový dům ve městě Vidnava se zahradou v okrese Jeseník na samotné hranici s Polskem.

Zastavěná plocha domu je 106 m2 a pozemek má celkovou plochu 324 m2.
V přízemí domu se nachází bytová jednotka s dispozici 4+1 s venkovním vstupem na zahradu. V prvním nadzemním patře je bytová jednotka s dispozici 3+1. Další možnost k vybudování dvou bytových jednotek 1+kk, nebo 1+1 nabízí půdní prostor.

Celkový stav domu je před kompletní rekonstrukcí. K domu náleží zahrada, která může sloužit k odpočinku a nebo k zahradničení. Zahrada je obestavěná zdí a má svůj vlastní vjezd.

Centrální vytápění domu zajišťoval kotel na tuhá paliva. Budoucí vytápění může zajistit plynový kotel, plyn se může odebírat z veřejné sítě která leží u domu. Konstrukce se skládá z kameniva ale větší část převládá cihla. Dům je připojen na městský vodovod. Městská kanalizace k domu není bohužel připojena, dům má ale svůj vlastní septik.

Táhle nemovitost nabízí prostory k bydlení pro početnější rodinu , nebo může sloužit jako investiční nemovitost k vybudování bytových jednotek do pronájmu.

K vzhledem stavu nemovitosti, která je před kompletní rekonstrukci jsme otevřeni o ceně jednat. Jsme realitní kancelář, se kterou se domluvíte. Pokud vás tahle nemovitost zaujala, určitě se přijeďte na dům podívat osobně a udělat si svou vlastní představu o investici , nebo bydlení. Budeme se těšit na vaší návštěvu.

Parametry domu

Cena
790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání - nabídněte!
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Pivovarská, Vidnava
ID
00090
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
95 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
106 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
324 m2
Plocha zahrady
218 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová, Dlážděná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vidnavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu