Prodej obchodního prostoru, Mladá Boleslav, Čechova, 88 m2 (ID: 3443259)

Čechova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II

7 696 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 677 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej obchodního prostoru 88 m² ulice Čechova, Mladá Boleslav Ať už přemýšlíte o startu nového podnikání nebo rozšíření toho stávajícího, tady najdete místo, které hledáte. Ojedinělá nabídka prodeje prestižních komerčních obchodních prostor o CP 88 m2 na křižovatce ulice Čechova a Havlíčkova v centru Mladé Boleslavi.

Exkluzivní nebytový prostor na jednom z nejlepších míst k podnikání ve městě. Reprezentativní prostor v novostavbě bytového domu. Velkoryse řešené prodejní prostory s celoprosklenými výlohami do ulice, se 2 oddělenými prostory a odpočinkovou zónou pro zákazníky, zázemí - kuchyňka, WC. Vchod do provozny přímo z ulice, zadní zásobovací vchod a parkování v okolí. V prodejně kamerový systém napojený na PCO. Vytápění ústřední topení, vlastní plynový kotel.

Prostory nabízí mnoho možností podnikání. Fantazii se meze nekladou - obchod (potraviny, butik), kanceláře, ordinace lékařů, kosmetika, kadeřnictví, banka či sídlo firmy.

Financování nejvýhodnější hypotékou na trhu Vám pomůžeme zajistit. Více informací Vám ráda poskytnu při osobní prohlídce nemovitosti

Parametry nemovitosti

Cena
7 696 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Čechova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II
ID
2632
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
88 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Monika Jenišová

Monika Jenišová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu