Prodej bytu 3+1, Písečné, 80 m2 (ID: 3445341)

Písečné

1 640 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 816 Kč /za měsíc

(Za nemovitost)

Prémioví partneři v Písečném

Informace k bytu

Pracujete v Rakousku a toužíte po bydlení blízko hranic, nebo hledáte vhodnou investiční příležitost, abyste mohli byt výhodně pronajmout? Přijeďte se podívat do Písečného, vzdáleného pouhých 10 km od Slavonic, brány České Kanady.
Byt o dispozici 3 + 1, který tu nabízíme k prodeji se nachází v cihlovém bytovém domě a má přibližnou podlahovou plochu 80 m2, je napojen na místní vodovod a kanalizaci a je vytápěn vlastním kotlem na tuhá paliva, který se nachází v jednom ze dvou zděných sklepů, které k bytu rovněž náležejí. Okna v bytě jsou původní dřevěná a rovněž koupelna a toaleta vyžadují rekonstrukci. V nejbližší době se chystá generální oprava střechy.
Podlahy v bytě jsou v pokojích opatřeny celoplošnými koberci, v kuchyni a chodbě je nové lino a na toaletě a v koupelně je dlažba.
K uvedené ceně bude připočtená provize RK.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte realitního makléře.

Parametry bytu

Cena
1 640 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Za nemovitost
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Písečné
ID
203008
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Petra Išová

Ing. Petra Išová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Písečném (okr. Jindřichův Hradec)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu