Prodej pozemku pro bydlení, Blansko, 825 m2 (ID: 3446424)

Blansko

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK!)

Prémioví partneři v Blansku

Informace k pozemku

Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek, ke kterému je vyřízena projektová dokumentace se stavebním povolením. Nemusíte si tedy procházet dlouhým procesem žádostí a schvalování, vše je pro Vás připraveno a Vy můžete začít ihned stavět.

Celá lokalita je zpracována architektonickou kanceláří, jež navrhla moderní stavby s dostatkem soukromí. Lokalita počítá se 6 rodinnými domy luxusního jednotného vzhledu - budete mít na na výběr mezi dispozicí 4+kk a 5+kk. U každého domu je samozřejmostí dvougaráž. Domy jsou energetické náročnosti - tř. B.

Celkový rozměr pozemku je 825 m2 a je mírně svažitý. V nabídce je rovněž možnost koupě i většího pozemku a to do velikosti 1.930 m2. Zahrada domu je orientovaná vždy k lesu.

Na pozemku se nachází veřejný vodovod a je počítáno se stavebním rozvaděčem na připojení na veřejnou elektřinu. Odpady budou svedeny do vlastní jímky, dešťová voda bude svedena do retenční nádrže s přepadem do vsaku.

Výhodou lokality je dobrá dostupnost do města Blanska a Brna.

Lažánky jsou vesnicí v okrese Blansko s více než 400 obyvateli umístěné v dlouhém údolí Lažáneckého žlebu. V blízkosti se nacházejí nejvýznamnější přírodní památky Moravského krasu. Vesnice leží v CHKO Moravský kras. Sousední Jedovnice nabízejí rekreační oblast kolem rybníka Olšovec. Město Blansko poskytující veškerou občanskou vybavenost je vzdáleno cca 11 km, Brno pak cca 32 km.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK!
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Blansko
ID
198924RoV
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
825 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAJOVSKÝ reality

Kpt. Jaroše 157/5, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Infolinka RK

Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Blansku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu