Prodej rodinného domu, Tvořihráz, 204 m2 (ID: 3447569)

Tvořihráz

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tvořihrázi

Informace k domu

Ojedinělost, tak přesně toto vystihuje tento krásný rodinný dům o dispozici 6+kk s velkou garáží. Dům se nachází v malebné vinařské vesničce Tvořihráz, 13 km od Znojma.

Prostoru se v tomto krásném domě najde hodně, má celkem 204m² a 2 podlaží. V přízemí se nachází ložnice s prosklenými dveřmi a vstupem na terasu, pokoj pro hosty a také prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, kde si můžete vychutnat hezké zimní večery. Z obývacího pokoje se dostanete rovnou na velkou terasu s bazénem. Kuchyně, ve které se Vám bude vařit samo, je vyrobena z kvalitního masivu a vybavena kvalitními, vestavěnými spotřebiči. Prostorná chodba nabízí úložné prostory ve vestavěných skříních. V přízemí se dále nachází koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatné WC.

Horní podkroví má krásnou velkou galerii, kterou lze uzavřít nebo využít jako další obývací prostor či pracovnu, menší šatnu a dvě prostorné ložnice. Nechybí zde také druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Milovníci aut nebo sportu ocení nadstandardně velkou garáž, která má 100m². Lze ji využít jako dílnu nebo jako prostor k podnikání. Tento dům nabízí však mnohem více, klidně posuďte sami, dům stojí na pozemku o velikosti 2500m² s velkou zastřešenou terasou a krytým bazénem o velikosti 6x3 metrů. Soukromí Vám zajistí velký zděný plot a udržovaná zahrada s porosty a vzrostlými stromy.

Dále tento dům nabízí možnost dokoupit pozemek o velikosti 3800m² za zvýhodněnou cenu po domluvě s majitelem. Pozemek má mnoho využití např. na ustájení koní nebo jako investici do budoucna.

Obec Tvořihráz je malá vesnička s rychlou dostupností do Znojma, kterou zajišťuje autobusová doprava. Má okolo 400 obyvatel, ale nenechte se zmást velikosti. V obci se totiž nachází mateřská školka, knihovna, kulturní dům, dvě sportovní hřiště a jednota s potravinami. Působí zde sbor dobrovolných hasičů a také je v obci vybudován vodovod. No a co by to bylo za vinařskou vesničku, bez skvělých vinařů, kterou zajištuje spolek vinařská obec Tvořihráz, který nabízí několik vinných sklípků a akcí včetně otevřených sklepů a hodů, které se v obci pravidelně konají.

Koupi tohoto domu lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Tento dům nabízí ojedinělou příležitost pro Váš nový klidný domov, přijďte se o tom sami přesvědčit.
 
Budu se na Vás těšit na prohlídkách.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Tvořihráz
ID
0034
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
204 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 117 lidí

Prodejce

Karina Marešová

Karina Marešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tvořihrázi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu