Prodej rodinného domu, Rýmařov - Jamartice, 200 m2 (ID: 3448399)

Rýmařov, Jamartice

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rýmařově

Informace k domu

Nabízíme na prodej samostatně stojící rodinný dům o vnitřní dispozici 5+2 + příslušenství - koupelna, samostatné WC, kotelna, dílna, velká komora, garáž a na pozemku velká stodola.
Dům je možno užívat dvougeneračně.
V přízemí domu o vnitřní dispozici 4+1 se nachází rozlehlá chodba, z ní se postupně vchází do jednotlivých pokojů, kuchyně, koupelny, WC, velké komory a lze plynule přejít do druhého křídla domu, kde se nachází dílna, komora.
První patro domu obsahuje dispozici 2+1 s vlastní koupelnou a WC, s přímým vstupem na půdu, která by se dala rozšířit o další obytné prostory.
Dům napojený na elektřinu, odpad svedený do vlastní jímky, voda z vlastní studny s možnosti napojení na vodovodní řád obce. Topení zajišťují lokální kamna na chodbě a elektrické přímotopy.
Celkový pozemek o výměře 4.594m2 z toho 1.313m2 za domem v pronájmu od obce za 131kč/rok. Vlastní pozemek 3.281m2, tento pozemek má potenciál v rozdělení na další stavební parcelu a postavení rodinného domu.
Dům je vhodný pro využití statní dotace např. "Oprav dům po babičce" a dalších navazujících dotací, které mohou pokrýt až 50% nákladu na případnou opravu domu.
Na dům totiž nejsou využity žádné dotační programy a je tedy připraven pro využití současných dotačních programů na zateplení, výměnu oken, FVe a pod.
Doporučujeme osobní prohlídku. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Rýmařov, Jamartice
ID
129470
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
390 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
285 m2
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
4594 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Martin Romanov

Martin Romanov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rýmařově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu