Prodej činžovního domu, Šumperk, Hanácká, 276 m2 (ID: 3449497)

Hanácká, Šumperk

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Bytový dům v historickém centru Šumperka.
Nabízíme k prodeji bytový dům situovaný v historickém centru města Šumperka, na Hanácké ulici. Tento dům představuje vynikající investiční příležitost pro nájemní bydlení na atraktivní adrese.
Dům prošel základní renovací a úpravami v roce 2017, včetně modernizace rozvodů elektřiny, vody a odpadů, přičemž si zachoval svůj původní, avšak udržovaný charakter. Celková užitná plocha všech sedmi bytových jednotek činí 233 m2.
V suterénu je byt 1+kk na ploše 34m2. V 1.NP malý byt 1+kk 21m2 s okny do vnitrobloku a byt 1+kk 32 m2 s okny do ulice. Ve 2.NP jsou dva byty 1+KK oba mají shodně 37 m2, byt do vnitrobloku má navíc malou terasu. Ve 3.NP tedy v podkroví jsou 2 byty o dispozici 1+kk, větší má 45 m2 a menší s okny do vnitroblkou má 27 m2. Všechny bytové jednotky jsou pronajaty a nájemní smlouvy jsou na dobu určitou.
Každá bytová jednotka je vybavena malou kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením. Pro zajištění pohodlného bydlení je v každém bytě nainstalován systém multisplit klimatizace, umožňující individuální regulaci teploty pro každého nájemníka. Díky tomuto modernímu systému se dosahuje až 70% úspory nákladů na vytápění ve srovnání s elektrickými přímotopy.
Dům se nachází na pozemku o zastavěné ploše 167 m2, s možností vybudování malé zahrady či relaxačního prostoru ve vnitrobloku. V současné době je tato část nepřístupná a vyžaduje renovaci.
S ohledem na svou výhodnou polohu a stabilní výnosový potenciál představuje tento dům skvělou investici pro budoucího majitele.
Pokud vás zajímá více, ozvěte se a rád vám na vše podstatné odpovím a na prohlídce ukážu. Poradím i s financováním.

Parametry nemovitosti

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Hanácká, Šumperk
ID
0080
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
276 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Miroslav Partisch

Miroslav Partisch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Šumperku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu