Prodej bytu 6+1, Trhové Sviny, Branka, 153 m2 (ID: 3453099)

Branka, Trhové Sviny

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK a právního servisu. Komplet foto na stránkách makléře.)

Prémioví partneři v Trhových Svinech

Informace k bytu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nadstandartního mezonetového bytu o 153 m², s podílem na přilehlém pozemku/zahradě, s vyhrazeným parkovacím stáním, ve zděném dvoupatrovém bytovém domě, ul. Branka, Trhové Sviny.

Jedná se o atypický byt po rekonstrukci, jehož základem je původní 3+1 s novou kuchyňskou linkou, v koupelně s prostorným sprchovým koutem, umyvadlem a samostatným WC, ve zvýšeném přízemí, kde instalací schodiště do sklepních prostor vznikly další obytné místnosti: sklad, společenská místnost, herna, prádelna, sauna s masážním sprchovým koutem a další...

Aktuální měsíční zálohy na elektřinu činní 4.300,- na topení tepelným čerpadlem, 2.000,- na domácnost. Lze předpokládat, že s ohledem na aktuální ceny elektřiny by nový majitel mohl mít zálohy nižší. Voda ze studny.

Dům s celkem šesti bytovými jednotkami je průběžně udržován, s plastovými okny, částečně zateplen. komplet foto na stránkách makléře dumrealit.cz/kejsar. Se získáním hypotéky vám ochotně pomůže náš finanční specialista, případně je zde možnost převzít stávající hypotéku s úrokovou sazbou do 2,29%!!! a fixaci do 31.1.2028. Ev. číslo: 646439.

Parametry bytu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK a právního servisu. Komplet foto na stránkách makléře.
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Branka, Trhové Sviny
ID
647053
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
153 m2
Patro
1. z 2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
153 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
246 kWh/m2 za rok
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jiří Kejšar

Jiří Kejšar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 6+1 v Trhových Svinech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu