Prodej chalupy, Svoboda nad Úpou, Pod Světlou horou, 135 m2

Pod Světlou horou, Svoboda nad Úpou

3 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 058 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Svobodě nad Úpou

Informace k domu

Mimořádně nabízíme chalupu ze smíšené konstrukce o obytné ploše 135 m2 v Krkonoších. Chalupa nabízí krásnou a klidnou letní i zimní dovolenou, je plně obyvatelná. Vytápění je řešeno kamny v obývacím pokoji, nebo záložními přímotopy a ohřev vody bojlerem. V přízemí se nachází obývací pokoj s ložnicí, kuchyně, koupelna a WC, chodba a schody do 1.patra, kde jsou 2 pokoje, které bude moci rozšířit dále v rámci pokračování rekonstrukce. Chalupa se nachází na klidném místě v blízkosti sjezdovek a turistických tras. Přesto stále v komfortní dojezdové vzdálenosti do města.
V případě více zájemců si realitní kancelář vyhrazuje možnost použít prodej formou licitace, dobrovolného navyšování ceny. Těšíme se na Vás na prohlídce.

Parametry domu

Cena
3 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Pod Světlou horou, Svoboda nad Úpou
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
332 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Cupák Reality

Soukenická 242, Rychnov nad Kněžnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Kamil Cupák

Kamil Cupák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Svobodě nad Úpou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu