Prodej pozemku pro bydlení, Nymburk, Chrpová, 723 m2 (ID: 3457773)

Chrpová, Nymburk

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Nymburku

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební parcely v Nymburce - Drahelicích. Pro více informací nás kontaktujte na tel. 602 281 658 nebo navštivte náš web - https://www.mppalfa.cz/detail/pozemky-drahelicke-predmesti-nymburk

Níže informace o projektu:

- Zasíťované pozemky připravené ke stavbě.
- Variabilita v provedení domů - počet pater, provedení střechy, umístění garáže.
- Klidná, rezidenční lokalita, poblíž cyklostezky podél Labe, která je ideální pro projížďky po okolí, například do lázeňského město Poděbrady.
- V blízkosti lokality je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Školka 5 min chůze, škola, dětské hřiště, supermarket do 10 min chůze.
- Nájezd na dálnici D11 je pouhých 15 minut jízdy autem, Praha Černý Most přibližně půl hodiny.

První etapa projektu pozemky Drahelické předměstí představuje 41 jedinečných pozemků o průměrné výměře 820 m2. K dispozici jsou jak menší pozemky velikosti cca 750 m2, tak větší o velikosti 900 m2. Všechny pozemky mají na okraj přivedené sítě - vodovod, kanalizaci, elektřinu, plyn a optické datové rozvody. Budoucí majitelé rodinných domů mají na výběr a mohou zvolit vytápění domu plynovým kotlem nebo tepelným čerpadlem. V pilířích na okraji pozemku je připravené místo pro instalaci elektroměru pro FVE, pokud se pro ni budoucí majitel domu rozhodne.

Další podmínky pro výstavbu domů jsou stanoveny takto - domy mohou být přízemní (tzv. bungalovy) nebo patrové (nadzemí podlaží a obytné podkroví nebo dvě nadzemní podlaží bez obytného podkroví). Střechy domů mohou být sedlové, pultové nebo ploché. Garáže mohou být součástí stavby rodinného domu nebo budou situovány v prostoru. Jako budoucí majitelé rodinného domu v této lokalitě tak získáváte maximální flexibilitu pro jeho výstavbu.

Tyto zasíťované pozemky vznikají v unikátní lokalitě v klidné části Nymburka, oddělené od městského ruchu, ale zároveň umístěné jen pár minut od centra města.

Lokalita Drahelického předměstí se nachází v západní části města Nymburka a plynule navazuje na stávající zástavbu západně od ulice Okružní. Prodloužením ulice Chrpová tuto lokalitu propojuje s lokalitou Na Hroudách. Vznikne tak rezidenční čtvrť přirozeně dopravně napojená na stávající komunikace na západě, i na východě.

Drahelice jsou v rámci města Nymburka dynamicky se rozvíjející čtvrtí. Severně od ulice Drahlická, podél které se nachází starší zástavba, vnizkla v posledních letech nová lokalita Na Hroudách a v následujících letech se Drahelice budou dále rozrůstat východně a severně od ní. Město Nymburk disponuje výbornou občanskou vybaveností a velmi dobrým dopravním spojením do Prahy. Na cyklostezku podél Labe se jednoduše dostanete behem pár minut ulicí Na Tržišti, v blízkém okolí se nachází škola ZŠ Letců R.A.F., mateřské školy Větrník a U pejska a kočičky, supermarkety Jednota a Penny market, vše v dochozí vzdálenosti do 10-15 minut.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Chrpová, Nymburk
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
723 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MPP ALFA, a.s.

Italská 2561/47, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Báša

Petr Báša

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Nymburku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu